Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

DHN boekentip – Ondernemen en innoveren in zorg en welzijn voor zzp’ers en instellingen !

15 april 2015

Onmisbaar boek voor iedere professional en instelling!

 

Het boek Ondernemen en innoveren in zorg en welzijn vormt een leidraad voor de (toekomstige) professional om geleidelijk toe te werken naar een business- en evaluatieplan voor een eigen innovatief idee.

 

Ondernemen en innoveren

 

Informatie meer

 

Als je een eigen bedrijf hebt, als zzp’er werkt of werkzaam bent als professional in een organisatie, is het van belang om ondernemend en innovatief te zijn, óók in de sector zorg en welzijn. Dat vraagt om specifieke kwaliteiten van de professional, maar ook van de organisatie. Krijgt en neemt de professional voldoende speelruimte om te experimenteren? Hoe zorgt hij ervoor dat er naar zijn ideeën geluisterd wordt? En hoe krijgt hij binnen de organisatie ondersteuning bij het realiseren van deze ideeën?
In Ondernemen en innoveren in zorg en welzijn werkt de (toekomstige) professional geleidelijk toe naar een business- en evaluatieplan voor een eigen innovatief idee.

 

bestellen ster

 

Power to the people beschrijft hoe je als zorgorganisatie marktgericht wordt en hoe je marketing als nieuwe discipline met succes kunt invoeren in de eigen zorgorganisatie.

 

Power to the people - marketing in de zorg

 

Informatie meer

 

Power to the people beschrijft hoe Pluryn dit vanaf 2008 heeft aangepakt en wat daarbij belangrijke lessons learned zijn geweest. Power to the people biedt je praktische inzichten, praktijkvoorbeelden, concepten, ontwerpen en tips. Het vormt daarmee een inspirerend hulpmiddel voor bestuurders, directeuren, managers en medewerkers die zich bezighouden met de invoering van marketing in hun zorgorganisatie.

Bestellen

Social Media in Zorg en Welzijn geeft professionals en instellingen praktische handvatten, tips, checklijsten en inzichten hoe ze social media effectief kunnen inzetten voor betere zorg.

 

Social media

 

 

Nu met zelfs 50 interessante praktijkvoorbeelden van grote en kleine zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland!

 

Informatie meer

 

Zie ook de recensie op www.marketingfacts.nl

 

Professionals in zorg en welzijn zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor mensen die hulp nodig hebben. Niemand twijfelt er meer aan dat we de zorg anders moeten organiseren zodat we in de toekomst iedereen de zorg kunnen bieden die nodig is. Dat is een lastige opgave. Social media bieden volop kansen om het écht anders te doen, om werkzaamheden slimmer te organiseren en de handen ineen te slaan voor een betere zorgverlening.

Bestellen

Onderstaand nog een aantal andere boekentips voor DHN leden:

 

BOL500x500_uspcampagnezakelijk twitteren

Bol.com Stef Linsen    KOEDAM_Orgaandonatie_HR.indd    Facebook

bestellen ster                bestellen ster              bestellen ster

Webshops

 


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief