Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Sensire zoekt een: Business partner Wijkzorg

10 maart 2017

Tja…. Hoe noem je nou iemand die de dynamiek van de thuiszorg(markt) snapt, die euro’s begrijpt en dit tegelijkertijd kan vertalen naar personeel en andersom.

 

 

 

Iemand die de taal van de zorgprofessional spreekt, snapt wat er in het veld gebeurt, en hen tegelijkertijd ook overtuigt en uitlegt dat zorg en euro’s hand in hand gaan. Iemand die haarfijn doorgrondt welke boodschap er uit de financiële rapportage blijkt en dit in gezamenlijkheid met P&O kan vertalen naar acties voor het veld. Wij weten niet hoe je zo’n ‘iemand’ precies noemt. Het is geen echte business controller, het is geen hardcore zorgmanager, het is geen bedrijfskundig adviseur, het is ook geen P&O-er, maar het bevat wel allemaal aspecten daarvan. We zoeken dus een mix!

 

 

HR Business Partner Wijkzorg

Management & Ondersteuning

 • Varsseveld
 • HBO/WO
 • 32/36 uur
 • N.o.t.k.

 

We noemen hem/haar voorlopig maar ‘financieel business partner wijkzorg’ (FBP), maar iedere betere naam is welkom! Ben jij dit? Of ken je iemand die aan dit profiel voldoet, dan zoeken wij elkaar!

 

 

 

Wat ga je doen?

Samen met de controllers van wijkzorg en de controllers van andere onderdelen (WO/WO+), vorm jij het control team. En samen met het P&O-team wijkzorg vormen jullie het serviceteam voor wijkzorg. In gezamenlijkheid zijn jullie verantwoordelijk voor een optimale servicing van de wijkzorg teams, zorgen jullie voor een gestructureerd verloop van de planning & control cyclus, de (financiële) informatievoorziening, de sturing en advisering van wijkzorg als geheel. Kortom, met het voltallige serviceteam houden jullie de bedrijfsmatige kant van wijkzorg op koers! Uiteraard werk je met nog veel meer collega’s, maar dit team vormt jouw thuisbasis.

Zowel Control als P&O valt in de portefeuille van de directeur van het Servicebedrijf. Dit betekent snel schakelen en geen last van onnodige schuttingen.

 

 

Een FBP die de bedrijfsvoering en zorgbusiness onderling verbindt
en koers zet

 

Wijkzorg kenmerkt zich zowel voor de opbrengsten- als voor de kostenkant door een hoog ‘P*Q’ gehalte. In de basis geen ingewikkelde systematiek om uitvoering aan te geven alsook om te monitoren, maar de praktijk is een stuk weerbarstiger.

 

De opbrengstenkant kenmerkt zich door een kortcyclisch contracteringsproces, terwijl de kostenkant zich kenmerkt door een steeds krapper wordende arbeidsmarkt met lang cyclische wensen vanuit medewerkersperspectief. Een ‘hell of a job’ om deze twee elementen in balans te houden. En wat vorige jaar hot topic was, kan dit jaar maar zo weer anders zijn. Kortom, dynamiek ten top!

 

 

 

 

 

Wie ben jij?

Qua competenties en persoonlijkheid zoeken wij een stevig mens met de volgende kenmerken: analytisch, probleemoplossend, lef, eigenaarschap, begripvol, veelzijdig, zelfactiverend, sturend, verbindend, kritisch, pragmatisch, creatief, vernieuwend, communicatief. Kortom, een speld in de hooiberg, het schaap met zesentwintig poten en iemand die affiniteit heeft met zowel financiën als met P&O als met zorg. Tja, ook al is het lastig om ze te vinden, we weten dat dergelijke combi’s wel in levende lijve bestaan. We doen gewoon een poging om hem/haar te vinden!

 

 

De FBP die wij zoeken beschikt over:

 • Een afgeronde universitaire opleiding en die opereert op WO+ werk- en denkniveau;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring (in de andere kant van de zorg). Belangrijk is dat je ‘de bedrijfsmatige kant van de thuiszorg goed snapt’. Ervaring in de (thuis)zorgbranche is een nadrukkelijke pré;
 • Aantoonbare ervaring met financiële, personele en/of bedrijfskundige vraagstukken, alsook de combi daarvan;
 • Je bent in staat om zowel mondeling als schriftelijk op een simpele, heldere en nuchtere manier op diverse niveaus te communiceren;
 • Je bent een harde werker, een pragmatisch mens en op zijn tijd zeker in voor een grap en een grol.

 

Wat bieden wij?

 • Een professioneel walhalla. Je krijgt veel vrijheid én mogelijkheden om zaken op te pakken, maar we vragen ook het nodige van je. We zijn niet bepaald een grijze-muizen-overheadafdeling binnen een zorginstelling.
 • Wij hebben wel rekening te houden met de CAO VVT, maar de beloning zal passen bij de ervaring en kennis die je mee brengt. Wij belonen gewoon goed.
 • Secundair pakket. We maken je digitaal in de breedste zin van het woord en zorgen ook dat je kennis up to date blijft via opleidingen.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je regelmatig vergeet dat je aan het werk bent (32 uur in 4 dagen / of 36 uur in 5 dagen). Dagen en tijden doen we in overleg.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open en proberen we zo veel mogelijk werkelijkheid te laten worden. Je moet ze alleen wel zelf bedenken.
 • Standplaats is Varsseveld. Filetechnisch zeer aantrekkelijk. Ook vanuit het midden van het land (Utrecht – Varsseveld = 1 uur)! Je staat onderweg niet stil.

 

 

 

Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden.

 

 

 

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize