Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Raadplegen zorgverlener in het BIG register kan ook op website Dutch Health Network

12 juni 2013

 

Wat is het BIG-register?

 

Zorgverleners kunnen zich registreren in het BIG-register. Een BIG-registratie geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener.

 

Het CIBG, een uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, voert het BIG-register. Ook houdt het CIBG zich bezig met de erkenning van buitenlandse diploma’s.

Het BIG-register is een taak die voortkomt uit de Wet BIG (Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Er staan meer dan 400.000 zorgverleners geregistreerd in het BIG-register. Iedereen kan het register raadplegen.

 

Erkenning buitenlands diploma

 

Zorgverleners met een buitenlands diploma moeten voldoen aan de Nederlandse opleidingseisen. Het opleidingsniveau, eventueel in combinatie met relevante werkervaring, moet gelijk zijn aan die van een Nederlandse zorgverlener. Het CIBG beoordeelt of een zorgverlener met een buitenlands diploma aan deze eisen voldoet.

 

Zorgconsumenten

 

Weten of jouw zorgverlener bevoegd is om zijn of haar beroep uit te oefenen? Ga hiervoor naar https://dutchhealthnetwork.nl of het BIG-register. Dit kan op naam, maar ook op BIG-nummer. Iedere zorgverlener heeft zo’n uniek, persoonsgebonden BIG-nummer. Vraag dit nummer aan jouw zorgverlener.

 

 

Voor het gemak hebben we de toegang tot de website van het BIG-register opgenomen aan de rechterzijde van de website van Dutch Health Network. Ga hiervoor naar https://dutchhealthnetwork.nl of het BIG-register.

 

Met vriendelijke groet,

 

Rob Bergers

(connect gerust met mij op LinkedIn via http://linkedin.com/in/robbergers)

__________________________________________________________

 

MEDIASERVICES:

 

Er zijn op de DHN website uitgebreide advertentiemogelijkheden tegen aantrekkelijke tarieven. Zie hiervoor de button Adverteren (https://dutchhealthnetwork.nl/adverteren/). Je kunt Dutch Health Network verder ook nog inschakelen voor andere services. Ga hiervoor naar https://dutchhealthnetwork.nl/services/.

 

Vanaf 1 juli 2013 zullen de services in nauwe samenwerking met een aantal exclusieve partners worden aangeboden waarbij aan DHN leden een kostenvoordeel en/of korting zal worden aangeboden. Voor een partnership kan contact worden opgenomen via: http://wp.me/P3CddG-1w.

 

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen via een klik op Social Media of op het betreffende icoontje:

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief