Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging als klachtenfunctionaris! Laat je op 11 of 24 september informeren op een introductiebijeenkomst van de Quasir Academy

8 juli 2015

Wil je aan het werk als klachtenbemiddelaar of cliëntenvertrouwenspersoon in de zorg of welzijn of bij een gemeente of je bent net begonnen en wilt jouw basis verstevigen.

 

Kom 11 of 24 september naar een introductiebijeenkomst voor de door de SNRO gecertificeerde beroepsopleiding.

 

button meer info

 

Maak dan uitgebreid kennis met deze sterk in beweging zijnde functies en de ontwikkelingen c.q. toenemende (wettelijke) eisen op het gebied van klachtenmanagement, kwaliteit en cliëntentevredenheid.

 

Goede klachtopvang en bemiddeling is een belangrijk kwaliteitsinstrument voor iedere hedendaagse zorg- of welzijnsinstelling of gemeente. De versterking van de rechtspositie van de cliënt in de zorg omvat onder meer het recht op een effectieve, laagdrempelige klachtenbehandeling.

 

Zeker wanneer de nieuwe wet WKKGZ wordt aangenomen door de Eerste Kamer, zal de behoefte aan professionele klachtenfunctionarissen toenemen. Met een diploma van deze door de SNRO gecertificeerde beroepsopleiding op zak, kun je het onderscheid maken en een betere kans krijgen op een baan in het ziekenhuis of in een andere zorg- of welzijnsinstelling.

 

Bezoek daarom een van de door de Quasir Academy in september te gaan organiseren introductiebijeenkomsten. Krijg hiermee praktische informatie over het toenemende belang van deze zo belangrijke functies en de hierbij benodigde deskundigheid en vaardigheden.

 

Aanmelden

Geef je snel op voor de introductiebijeenkomst van 11 of 24 september of stuur deze mail door aan geïnteresseerde collega’s of relaties. Het aantal plaatsen is beperkt. Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier op de website van Quasir.

 

button meer info

 

 

Meer informatie

Op de website www.quasir.nl kun je meer informatie terugvinden of de brochure downloaden van de door de SNRO gecertificeerde beroepsopleiding klachtenfunctionaris zorg en welzijn of neem contact op met het secretariaat van Quasir via het contactformulier op de website www.quasir.nl.

 

 

balk e-mail goed

 

 

 


Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

 

Ondernemen en innoveren  Power to the people - marketing in de zorg

Social media  zakelijk twitteren  Facebook

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

NationaleVacaturebank.nl


 

En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!


 

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief