Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Arcon organiseert in maart twee Masterclasses waar uiteenlopende experts de kansen en mogelijkheden belichten in het sociale domein

17 februari 2015

Kunnen vrijwilligers en professionals samenwerken? Hoe communiceren we over dit nieuwe tijdperk? Wat is het verschil tussen de oude & nieuwe Wmo? Kunnen vrijwilligers de hooggespannen verwachtingen waarmaken?

 

In maart organiseert Arcon twee Masterclasses rondom deze thema’s:

 

Masterclass ”Vrijwilligerswerk en Personeelsbeleid”

 

Dinsdag 24 maart, De Fermerie (Deventer), 9.15 – 13.00 (inclusief lunch)

 

Logo-Saxion-2013-300x112

 

Tijden veranderen. Bezuinigingen zorgen er voor dat in veel sectoren steeds meer een beroep wordt gedaan op vrijwilligers. Dit vraagt om strategische (HR-) keuzes en een aanpak die past bij de inzet van deze bijzondere groep medewerkers. Waarom werkt uw organisatie met vrijwilligers? Wat wilt en kunt u vrijwilligers laten doen? En wat is de rol van de HR functionaris, coördinator of teamleider? Allemaal vragen die aan bod komen in deze Masterclass. Ze worden behandeld door Ton van Baaden (docent Strategisch Vrijwilligersmanagement Saxion) en Alice ten Dam (adviseur Arcon).

 

Arcon Alice ten Dam

 

(met deze link krijg je direct meer achtergrondinformatie over deze unieke masterclasses: http://bit.ly/Masterclass-Arcon2015) 

 

Informatie meer

 

Masterclass “De nieuwe Wmo; Juridische kaders en wat betekent dit in de praktijk”

 

Donderdag 26 maart, De Fermerie (Deventer), 9.15 – 13.00 (inclusief lunch)

 

Op 1 januari 2015 is de nieuwe Wmo 2015 in werking getreden. Gemeenten zijn verantwoordelijk geworden voor een belangrijk deel van de ondersteuning aan inwoners zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en andere mensen kunnen blijven ontmoeten.

 

Arcon Ruth Deddens

 

Ruth Deddens (adviseur Arcon) loopt in deze Masterclass de verschillen tussen de oude en nieuwe Wmo met u door en gaan met u aan de slag met de verordening uit uw gemeente. Ze geeft u inzicht in de consequenties van de nieuwe wetgeving in het algemeen en de gevolgen voor de praktijk. Ook is er in deze masterclass voldoende ruimte om met collega organisaties te praten over uw ervaringen uit de praktijk.

 

In april is deel II van deze masterclass, dan krijgt u de nieuwste ontwikkelingen te horen en kunt u wederom uw ervaringen met de deelnemers delen.

 

(met deze link krijg je direct meer achtergrondinformatie over deze unieke masterclasses: http://bit.ly/Arcon-Masterclass2015)

 

Informatie meer

 

Locatie

De Arcon Masterclasses vinden plaats in de Fermerie in Deventer. Naast de bovenstaande Masterclasses kunnen we voor u een ‘in company’ Masterclass op maat en op locatie organiseren.

 

Inschrijven

 

Aanmelden en kosten

De kosten van de Arcon Masterclasses bedragen €145,- per persoon per masterclass, inclusief lunch.

 

Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en leden van Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van €25,- per masterclass.

 

Bondgenootschap

 

Arcon organiseert in 2015 nog vele andere interessante masterclasses die met de invoering van de WMO te maken hebben.

 

Hier kun je het volledige najaarsprogramma van Masterclasses rondom de decentralisaties. Ga naar: http://bit.ly/Arcon-Masterclasses 2015.

 

Logo Arcon in kleur (2)

 


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal      Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Bekijk op bol.com

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief