Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Aanbevolen boek: ‘Stilstaan bij bewegen’ van Margot Groot. Tool voor coaches en managers

14 juni 2013

 

 

Stilstaan bij bewegen

 

“De taal van het lichaam herkennen wordt steeds belangrijker”

 

Stilstaan bij bewegen’ is een tool voor managers, trainers en iedereen die anderen persoonlijk of professioneel begeleidt om te komen tot een beter voelen in het lichaam en daardoor tot meer genieten en beter presteren in werk en privéleven. Basaal is dat je anderen pas kunt helpen en kunt begeleiden als je in staat bent met jezelf – als trainer, coach, begeleider – aan de slag te gaan met theorie, praktijk en oefeningen.

 

In dit boek tref je, enerzijds, veel informatie aan die wij willen duiden als anatomie, theorie, kennis van het lichaam. Dat is de basis om bewust te worden van hoe je gaat en staat in je lichaam en daardoor de basis om je bewust te worden van manifeste en latente verstoringen. De vele oefeningen in dit boek helpen, anderzijds, om aan de slag te gaan met jezelf en daarmee en daardoor kun je jezelf en anderen helpen beter te voelen in jouw, of haar of zijn lijf. Dat is winst voor de ander, voor jou als manager, coach, begeleider en, als het gaat om een organisatiecontext, voor de organisatie.

 

Foto Margot Groot

 

Margot Groot gebruikt in haar bedrijf “Stilstaan bij Bewegen” een eigen methode. Ze was docent beweging aan de Hogeschool in Utrecht, afdeling Theater en Drama. Als freelancer verzorgt ze trainingen voor de School Voor Coaching. Sinds 1998 geeft ze les in Körperwahrnemung und Bewegung in Duitsland aan de Fachhochschule te Lingen. Daar is ze benoemd tot Professor HC.

 

Voor meer achtergrondinformatie over haar boek kun je natuurlijk kijken op de website van auteur Margot Groot, via de link: http://www.stilstaanbijbewegen.nl.

 

Het boek kan zowel op de website van de Margot Groot zelf, de uitgever http://www.conferent.nl,  via de boekhandel of bij http://www.bol.com, of http://www.1boek.nl besteld worden.

 

Stilstaan bij bewegen logo

 

__________________________________________________________

 

MEDIASERVICES:

 

Er zijn op de DHN website uitgebreide advertentiemogelijkheden tegen aantrekkelijke tarieven. Zie hiervoor de button Adverteren (https://dutchhealthnetwork.nl/adverteren/). Je kunt Dutch Health Network verder ook nog inschakelen voor andere services. Ga hiervoor naar https://dutchhealthnetwork.nl/services/.

 

Vanaf 1 juli 2013 zullen de services in nauwe samenwerking met een aantal exclusieve partners worden aangeboden waarbij aan DHN leden een kostenvoordeel en/of korting zal worden aangeboden. Voor een partnership kan contact worden opgenomen via: Business Partner.

 

En volg het Dutch Health Network ook actief op onderstaande Social Media platformen via een klik op SocialMedia of op het betreffende icoontje:

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief