Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Zijn uw administratieve processen tijdig voorbereid op de veranderingen in de langdurige zorg?

10 oktober 2014

Kom 31 oktober naar de interactieve kennissessie “Grip op uw administratieve proces” en ervaar de mogelijkheden van Lean bij het aanpassen van uw administratieve processen.

 

Lean en de transitie Langdurige zorg

Door de transitie Langdurige Zorg zijn er, naast de veranderingen in het primair proces, veranderingen op het gebied van het proces van instroom, registratie & facturatie. Het is belangrijk om tijdig in te spelen op deze veranderingen. Een uitstekende methodiek hiervoor is Lean. Door het toepassen van de Lean-methodiek bent u in staat om, naast het doorvoeren van de noodzakelijke wijzigingen door veranderingen in wet- en regelgeving, het proces van instroom tot facturatie zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten.

 

Lean

Lean wordt steeds vaker toegepast binnen de zorg als methodiek voor procesverbetering en optimalisatie. Maar wat kan Lean nu precies betekenen binnen de transitie langdurige zorg en voor het beoordelen en (her)inrichten van processen binnen uw organisatie?

 

  • Welke resultaten kunnen met behulp van de methodiek worden bereikt?
  • Op welke manier kan Lean binnen mijn organisatie worden toegepast?
  • Wat zijn de voordelen van het toepassen van Lean?
  • Wat zijn de nadelen en valkuilen van het toepassen van de Lean-methodiek binnen de zorg?
  • Hoe kan de Lean methodiek mij helpen bij het beoordelen en (her)inrichten van mijn (administratieve) processen?

Informatiewww.advisoryconsort.nl/kennissessies

 

Zijn dit vragen die u bezig houden en waarop u graag een antwoord wilt hebben?

 

Kennissessie “Grip op het administratieve proces”

Tijdens de interactieve kennissessie “Grip op uw administratieve proces” laten we u zien op welke wijze u met behulp van Lean uw administratieve processen op orde kunt brengen om, ook na 1 januari 2015, efficiënt en effectief te kunnen registreren, verantwoorden en factureren.

 

In de kennissessie laten we u kennismaken met de mogelijkheden van Lean en wordt dit gecombineerd met de veranderingen in het administratieve proces naar aanleiding van de Transitie Langdurige Zorg.

 

AdvisoryConsorT organiseert regelmatig interactieve sessies over het toepassen van Lean in de zorg. Tijdens deze sessies ervaart u wat de mogelijkheden zijn van de Lean-methodiek. Samen met andere zorginstellingen wordt op een interactieve wijze gekeken naar de resultaten en mogelijkheden van het toepassen van Lean-management en worden ervaringen uitgewisseld. Na deze sessie bent u bekend met de basisprincipes van Lean en heeft u een beeld van de mogelijkheden van Lean binnen uw organisatie en afdeling.

 

Voor meer informatie en een actueel overzicht van de sessies kijkt u op www.advisoryconsort.nl/kennissessies

 

Datum, tijd en locatie

De kennissessie, “Grip op uw administratieve proces”, wordt georganiseerd op vrijdag 31 oktober 2014 van 9:30 tot 13:30 uur, inclusief uitgebreide netwerklunch, in het Mercure Hotel in Amersfoort.

 

Inschrijven

Schrijf u direct in via onderstaande button of via de website. www.advisoryconsort.nl/aanmelden of bel Ben van Tuinen op 06-46857728 voor meer informatie of telefonische aanmelding.

 

Inschrijven

 

Aanmelden kan tot en met 24 oktober.

 

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 95,= excl. BTW en incl. uitgebreide lunch.

 

Doelgroep

Deze introductiesessie is bedoeld voor bestuurders, managers, controllers en financieel beleidsadviseurs. Echter deze sessie is ook geschikt voor iedereen binnen de zorg die kennis wil maken met de Lean-methodiek en wil weten wat de methodiek voor zijn of haar organisatie of afdeling zou kunnen betekenen.

 

Transitie Langdurige Zorg

De langdurige zorg staat aan de vooravond van grote veranderingen. De transitie Langdurige Zorg heeft een enorme impact en hierdoor zullen organisaties de zorg op een andere wijze moeten organiseren. Dit geldt niet alleen voor het primair proces. Ook in de administratieve processen zullen veranderingen zijn.

 

Het overgrote deel van de zorg wordt nu verantwoord en gefactureerd aan de zorgkantoren. In plaats van de overzichtelijke situatie uit het verleden zal er verantwoord en gefactureerd moeten gaan worden aan zorgkantoren, gemeenten, zorgverzekeraars en ook in toenemende mate zullen cliënten zorg afnemen die met eigen geld wordt betaald.

 

Het niet tijdig inspelen op deze veranderingen kan leiden tot grote problemen. Als het softwaresysteem niet op orde is kan er niet worden gefactureerd. Maar ook als medewerkers niet goed zijn gepositioneerd, geïnstrueerd en voorbereid op de nieuwe situatie kan dit leiden tot stagnaties van het proces van registratie, verantwoording en facturatie.

 

Dit kan leiden tot ontevreden klanten, imagoschade en in het ergste geval kan dit leiden tot ontslagen omdat de organisatie haar financiële en administratieve huishouding niet op orde heeft.

 

Wellicht denkt u dat het niet zo’n vaart zal lopen. Het niet op orde hebben van de registratieve processen kan echter leiden tot grote problemen. Voorbeelden hiervan zijn de declaraties van ziekenhuizen die op dit moment op grote schaal her beoordeeld moeten worden met alle consequenties van dien.

 

Naast het risico en de noodzaak voor het (her)inrichten van de processen is dit het uitgelezen moment om het proces van instroom tot verantwoording en facturatie onder de loep te nemen en deze zo efficiënt en effectief mogelijk in te richten.

 

Over AdvisoryConsorT

Zorginstellingen die willen anticiperen op de continue veranderende omgeving, om hun organisatie slagvaardiger te maken, kiezen voor AdvisoryConsorT als hun partner.

 

Onze unieke resultaatgerichte aanpak heeft geleid tot een stevige trackrecord in de zorg. De resultaten zijn kwalitatief, op tijd en binnen budget. Wij combineren enthousiasme met gedrevenheid en werken uiteraard nauw samen met onze klanten. Betrokkenheid en fun vormen de rode draad. Samen resultaten behalen en successen vieren.

 

AdvisoryConsorT is een onafhankelijke advies- en implementatiespecialist en heeft daardoor maximale aandacht voor de belangen van haar klanten. Wij vervullen deze rol voornamelijk namens de Raden van Bestuur van zorginstellingen.

 

Wij hebben aantoonbare ervaring met het succesvol implementeren van procesveranderingen en  transformatietrajecten (zoals ERP of ECD), binnen de afgesproken tijd en binnen het afgesproken budget. Het aantal afgeronde implementaties is groot. Het aantal ervaringsjaren is dan ook gemiddeld hoger dan bij onze concurrenten. AdvisoryConsorT is bekend met de nieuwste ontwikkelingen en past deze ook direct toe in opdrachten.

 

Door specifieke ervaring van een aantal van onze consultants op het gebied van (registratieve) processen binnen de langdurige zorg is AdvisoryConsorT uw partner bij het in kaart brengen van de veranderingen, het bepalen van de impact en het implementeren van de veranderingen.

 

Wij kunnen het hele proces begeleiden maar uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een workshop of quick scan uit te laten voeren. Onze activiteiten zijn modulair opgebouwd.

 

Logo


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal           Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief