Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Hoe gaan de gemeenten de nieuwe sociale taken oppakken? Volg 19 juni de Masterclass Bondgenootschap in transities

11 mei 2014

Gemeenten en organisaties zijn met de grootste overheveling van sociale taken naar gemeenten bezig sinds de tweede wereldoorlog. Rollen en taken veranderen in hoog tempo. 

 

Arcon organiseert rondom deze transities Masterclasses om u op de hoogte te houden van de meest recente ontwikkelingen en zet u aan het denken hoe u hier zelf mee aan de slag kunt gaan.

 

Werkt u in de zorg of welzijn, doe dan vooral mee ! Dit is de snelle link voor meer informatie over de Masterclass: http://www.arcon.nl.

 

Inschrijven button

 

Masterclass “Bondgenootschap in transities” (donderdag 19 juni te Deventer)

 

Gemeenten zijn druk bezig met de grootste overheveling van sociale taken naar gemeenten sinds de tweede wereldoorlog. Er wordt verondersteld dat gemeenten in staat zijn om de samenleving te transformeren in een “participatiesamenleving”. Dat kunnen zij natuurlijk niet alleen, daarvoor hebben ze bondgenoten nodig, zoals zorg- en welzijnsorganisaties, werkgevers, sport- en cultuurverenigingen, dorps- en wijkraden of plaatselijk belangen enzovoort.

Bondgenootschap

In deze masterclass wordt een helder overzicht gegeven van de achtergronden van de transities en de transformatie. Daarnaast wordt een model gepresenteerd voor bondgenootschap. Met elkaar discussiëren we over de rol van verschillende partijen op de weg naar de participatiesamenleving. Deze uitdagende en inspirerende masterclass is vooral interessant voor iedereen die voorop wil lopen naar de participatiesamenleving.

 

 

Als deelnemer van deze masterclass kunt u/kan jij veel informatie over de participatiewet halen, maar door het interactieve karakter ook informatie uitwisselen en delen.

 

 

Arcon Alice ten Dam  Arcon Maaike Moulijn

Deze masterclass wordt gegeven door Alice ten Dam en Maaike Moulijn (adviseurs Arcon) op donderdag 19 juni, De Fermerie (Deventer), van 9.15 – 13.00 uur (inclusief lunch).

 

Inschrijven button

 

Wij streven naar interactieve Masterclasses, waarbij deelnemers voldoende mogelijkheden hebben om kennis op te halen en te delen.

 

Doelgroep

Bestuurders, managers, teamleiders, casemanagers, begeleiders, (wijk) verpleegkundigen, verzorgenden.

 

Kosten Masterclass

De kosten van de Arcon Masterclass bedragen € 145,– per persoon per masterclass, inclusief lunch. Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en leden van Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van € 25,– per masterclass. Hieronder kun je je inschrijven. Kruis wel even aan dat je gebruik wilt maken van de DHN korting.

 

Werksessie transities zorg en welzijn

Verder start Arcon in mei twee zeer interessante werksessies in mei en juni 2014 voor uitvoerenden binnen zorg en welzijn.

WMO

  1. Welzijn in transitie (dit is de link voor informatie: http://arcon.nl/welzijnintransitie en hier kun je je inschrijven http://arcon.nl).
  2. Wmo en geluksgericht werken (dit is de link naar http://arcon.nl/welzijnintransitie en hier kun je je inschrijven http://arcon.nl).

 

De kosten bedragen per werksessie € 125 (met € 25 korting DHN leden en WGV leden).

 

Inschrijven button

 

 

In company Masterclasses 

 

Naast de bovenstaande Masterclasses kunnen we voor u een ‘in company’ Masterclass organiseren. U kunt daarvoor contact opnemen met Anne ten Vergert: atenvergert@arcon.nl.

 

12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement” (1e leergang is gestart in maart en de 2e leergang start op 4 november 2014)

 

De inbreng bij uw organisatie van vrijwilligers vraagt om strategische keuzes en een aanpak die past bij de inzet van deze bijzondere groep medewerkers. Arcon is er van overtuigd  dat goed functionerend personeel, dus ook vrijwilligers, het verschil kunnen maken in organisaties.

 

Daarom start Arcon in november 2014 in samenwerking met Saxion een 12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement”. In deze nieuwe cursus leert u strategische keuzes te maken over de inzet van vrijwilligers door middel van een heldere visie welke u in de cursus ontwikkeld. Deze keuzes zet u om in een concreet plan van aanpak voor úw organisatie. Nieuwsgierig naar de cursus? Lees de brochure.

 

DHN leden krijgen 5% korting op de kosten van de 12 daagse post-hbo opleiding. Vermeld bij de bijzonderheden: Dutch Health Network korting en/of geef aan dat je aangesloten bent bij de WGV Zorg en Welzijn.

 

SAxion

 

Vindt u 12 dagen te lang of wilt u een tipje van sluier? Kom dan in ieder geval naar de masterclasses en/of werkssessies. Meer informatie over de masterclass kijk op: http://www.arcon.nl.

 

Ook in 2014 organiseert Arcon weer een serie masterclasses en werksessies. Uiteenlopende aspecten van samenwerking tussen vrijwilligers en professional staan hierbij centraal. Kijk voor meer informatie op: http://www.arcon.nl.

 

Logo Arcon in kleur (2)

 

________________________________________________________________

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

 

________________________________________________________________

 

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief