Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Is uw gemeente er al klaar voor! Kom naar Masterclass Bondgenootschap in transities op donderdag 11 december

9 november 2014

Gemeenten zijn druk bezig met de grootste overheveling van sociale taken naar gemeenten sinds de tweede wereldoorlog. 

 

Er wordt verondersteld dat gemeenten in staat zijn om de samenleving te transformeren in een “participatiesamenleving”. Dat kunnen zij natuurlijk niet alleen, daarvoor hebben ze bondgenoten nodig, zoals zorg- en welzijnsorganisaties, werkgevers, sport- en cultuurverenigingen, dorps- en wijkraden of plaatselijk belangen enzovoort.

 

Donderdag 11 december: Bondgenootschap in transities

 

Door Alice ten Dam (Adviseur / Adjunct directeur Arcon) en Maaike Moulijn (Eigenaar Zelf Denken Doen).

 

In deze masterclass wordt een helder overzicht gegeven van de achtergronden van de transities en de transformatie. Daarnaast wordt een model gepresenteerd voor bondgenootschap. Met elkaar discussiëren we over de rol van verschillende partijen op de weg naar de participatiesamenleving. Deze uitdagende en inspirerende masterclass is vooral interessant voor iedereen die voorop wil lopen naar de participatiesamenleving.

 

Informatie

 

Arcon Alice ten Dam     Arcon Maaike Moulijn

 

Doelgroep

Bestuurders, managers, teamleiders, casemanagers, begeleiders, (wijk) verpleegkundigen, verzorgenden.

 

Kosten Masterclass

De kosten van deze Arcon Masterclass bedragen € 145,– per persoon per masterclass, inclusief lunch. Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en leden van Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van € 25,– per masterclass. Hieronder kun je je inschrijven. Kruis wel even aan dat je gebruik wilt maken van de DHN korting.

 

De Arcon Masterclasses vinden plaats in de Fermerie in Deventer. Naast de bovenstaande Masterclasses kunnen we voor u een ‘in company’ Masterclass op maat en op locatie organiseren, kijk hier voor meer informatie.

 

Inschrijven

 

Arcon organiseert in de laatste twee maanden van 2014 nog 2 andere interessante masterclasses die met de invoering van de WMO te maken hebben.

 

Donderdag 13 november: De nieuwe Wmo in de praktijk, wat gaat er echt veranderen?

Door Ruth Deddens en Anne ten Vergert

 

In november 2014 hebben de gemeenten de verordeningen vastgesteld. Ruth Deddens(adviseur Arcon)loopt in deze Masterclass de verschillen tussen de oude en nieuwe Wmo met u door en gaat met u aan de slag met de verordening uit uw gemeente. Zij geeft u inzicht in de consequenties van de nieuwe wetgeving in het algemeen en de gevolgen voor de praktijk.

 

Donderdag 27 november: De nieuwe Wmo en geluksgericht werken.

 

Door Anne ten Vergert en Aad Francissen.

 

Tijdens deze masterclass behandelen Anne ten Vergert en Aad Francissen (Adviseurs Arcon) de visie van de Wmo en de Kanteling en koppelen zij de ontwikkelingen aan theorie uit de Positieve Psychologie. Zij trekken de toolkit van de Geluksacademie open om te laten zien hoe je vanuit het perspectief van de zorgaanbieder kunt werken aan meer zelfredzaamheid en maatwerk.

 

Arcon WMO diversen

 

Wij streven naar interactieve Masterclasses, waarbij deelnemers voldoende mogelijkheden hebben om kennis op te halen en te delen.

 

Hier kun je de flyer downloaden met het volledige najaarsprogramma van Masterclasses rondom de decentralisaties. Ga naar: http://bit.ly/Flyer-Arcon-Masterclasses

 

 

Logo Arcon in kleur (2)


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief