Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Masterclass “Geluksgericht werken en de Wmo” op 20 februari in Deventer. DHN leden – 25 Euro korting

26 januari 2014

Wel of geen nieuwe Wmo, de focus op zelfredzaamheid en eigen kracht is onomkeerbaar. Tijden veranderen. Bent u hier klaar voor!

 

Dit is de snelle link voor meer informatie over deze masterclass: http://www.arcon.nl

 

Meer mensen moeten mee kunnen doen in de samenleving met zo min mogelijk professionele ondersteuning. Dergelijke uitgangspunten zijn structureel anders dan het kader van de AWBZ, waar het medische model van diagnose en behandeling leidend is en begrippen als doelmatigheid van zorg, zorgplicht en proceskwaliteit centraal staan.

 

Tijdens deze masterclass behandelen Anne ten Vergert en Aad Francissen de visie van de Wmo en de Kanteling en koppelen zij de ontwikkelingen aan theorie uit de Positieve Psychologie. Zij trekken de toolkit van de Geluksacademie open om te laten zien hoe je vanuit het perspectief van de zorgaanbieder kunt werken aan meer zelfredzaamheid en maatwerk.

 

Wie maakt jouw gelukkig

 

Een greep uit de (evidence based) toolkit van de Geluksacademie:

Het Levensvragenspel, Kantelen met keukentafels, Van klacht naar kracht, eigen eigen kracht, gelukspotjes, dankbrieven.

Geluksacademie

 

Doelgroep

Bestuurders, managers, teamleiders, casemanagers, begeleiders, (wijk) verpleegkundigen, verzorgenden.

 

Kosten

De kosten van de Arcon Masterclass bedragen € 145,– per persoon per masterclass, inclusief lunch. Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en leden van Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van € 25,– per masterclass. Hieronder kun je je inschrijven. Kruis wel even aan dat je gebruik wilt maken van de DHN korting.

Inschrijven logo neutraal

 

Naast de bovenstaande Masterclasses kunnen we voor u een ‘in company’ Masterclass organiseren. U kunt daarvoor contact opnemen met Anne ten Vergert: atenvergert@arcon.nl.

 

12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement” (1e leergang start in maart en 2e leergang in november 2014)

 

De inbreng bij uw organisatie van vrijwilligers vraagt om strategische keuzes en een aanpak die past bij de inzet van deze bijzondere groep medewerkers. Arcon is er van overtuigd  dat goed functionerend personeel, dus ook vrijwilligers, het verschil kunnen maken in organisaties.

 

Daarom start Arcon in februari en september 2014 in samenwerking met Saxion een 12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement”. In deze nieuwe cursus leert u strategische keuzes te maken over de inzet van vrijwilligers door middel van een heldere visie welke u in de cursus ontwikkeld. Deze keuzes zet u om in een concreet plan van aanpak voor úw organisatie. Nieuwsgierig naar de cursus? Lees de brochure.

 

DHN leden krijgen 5% korting op de kosten van de 12 daagse post-hbo opleiding. Vermeld bij de bijzonderheden: Dutch Health Network korting en/of geef aan dat je aangesloten bent bij de WGV Zorg en Welzijn.

 

SAxion

 

 

Vindt u 12 dagen te lang of wilt u een tipje van sluier? Kom dan in ieder geval op 20 februari 2014 naar de Masterclass ‘Geluksgericht werken en de WMO’.

 

Meer informatie over de masterclass kijk op: http://www.arcon.nl

 

De kosten van de Arcon Masterclass bedragen € 145,– per persoon per masterclass, inclusief lunch. Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en de leden van het Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van € 25,– per masterclass. Je kunt je snel inschrijven voor de Masterclass door te klikken op onderstaande button. Kruis wel even aan dat je gebruik wilt maken van de DHN korting.

 

Inschrijven logo neutraal

Ook in 2014 organiseert Arcon weer een serie masterclasses. Uiteenlopende aspecten van samenwerking tussen vrijwilligers en professional staan hierbij centraal.

 

Logo Arcon in kleur (2)

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com.

 

________________________________________________________________

 

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief