Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Je kunt je nu al aanmelden voor het In voor zorg-najaarscongres op 16 december. Kosteloze toegang.

28 oktober 2013

16 december 2013: In voor zorg-najaarscongres

 

Op maandag 16 december 2013 organiseert In voor zorg! het landelijke In voor zorg-najaarscongres. We informeren jou over de meest actuele ontwikkelingen en beleid in de zorg. We gaan in op de veranderingen in zorg en maatschappij én de impact hiervan op burgers, cliënten en jouw organisatie. Wat betekent dit voor de visie, de strategie en de dienstverlening van jouw organisatie? Wat verandert er in jouw werk?

 

De maatschappij verandert en de zorg verandert mee. Mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Dat betekent dat er vaker een beroep gedaan zal worden op het eigen sociale netwerk van mensen.

 

In een aanbod van bijna 100 presentaties, dialoogtafels en keynote-sprekers laten wij jou kennis maken met organisaties die veranderingen al succesvol hebben doorgevoerd. Wat kunnen wij leren van hun ervaringen? Wat zijn hun keuzes en welke strategie hanteren zij? Wat betekenen deze veranderingen voor hun cliënten, burgers, medewerkers en maatschappij?

 

Meer informatie en aanmelden

 

Je kunt je aanmelden met de link http://www.invoorzorg.nl/najaarscongres2013 of door op onderstaande button te klikken kun je meer achtergrondinformatie over de inhoud van het programma verkrijgen en/of je direct inschrijven. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Inschrijven logo neutraal

Heb je nog vragen? Je kunt contact opnemen met In voor zorg! op telefoonnummer 030 -789 25 10 of per e-mail: info@invoorzorg.nl

 

Wij hopen ook jou te mogen ontmoeten op 16 december in het NBC te Nieuwegein !

 

ivZ_smile

 

NB stuur / deel dit bericht gerust met jouw relaties. Gebruik hiervoor de buttons aan het einde van dit bericht. Je kunt berichten eenvoudig doorzetten naar de Social Media platformen: LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest. Of stuur dit bericht naar een e-mailadres.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

Gratis e-Book cadeau bij inschrijving voor de DHN Nieuwsbrief.

 

Schrijf je hiervoor in via de button aan de rechterzijde van de website van Dutch Health Network via de link:  https://dutchhealthnetwork.nl.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief