Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Kom 24 november naar de aftrap van de Week van de Sociale Technologie in Utrecht @dwvdst

6 november 2014

In de Week van de Sociale Technologie van 24 t/m 30 november 2014, een initiatief van Kennisinstituut Movisie, staat het thema Welzijn Online centraal. 

 

Veelgevraagd spreker Martijn Aslander trapt op 24 november 2014 de Week van de Sociale technologie af. Bent u erbij?

 

Martijn Aslander neemt de bezoekers mee in zijn talk over de ongekende mogelijkheden van de huidige netwerksamenleving en de rol van technologie daarin. 

 

Online zijn wordt steeds belangrijker voor welzijnsprofessionals. Traditionele ‘face tot face’ ondersteuning wordt verrijkt met professionele online hulp, zoals apps en gaming. Digitale participatieplatforms schieten als paddenstoelen op de grond. Zijn professionals en welzijn hierop voorbereid? En hoe ziet de digitale toekomst er uit?

 

Logo

 

Landelijke aftrap

De landelijke aftrap vindt plaats tijdens een inspirerende bijeenkomst op maandag 24 november in de Alchemist in Utrecht. Wat kunt u, naast Martijn Aslander, tijdens de aftrap zoal verwachten?

 

  • Inspirerende talks over de nieuwste inzichten in bijvoorbeeld eHealth. Wat is nu echt de meerwaarde ervan voor de cliënt?
  • Informatie workshops; bijvoorbeeld over online samenwerking binnen sociale wijkteams.
  • Business cases waarin u meedenkt over nieuwe ideeën. Wat kan Google Glass bijvoorbeeld betekenen voor sociale vraagstukken? Incentro neemt het speeltje mee en fantaseert er met u op los.

 

Meer informatie en direct inschrijven voor de landelijke aftrap van de Week van de Sociale Technologie.

 

Informatie meer

 

De website

Op de website www.weekvandesocialetechnologie.nl vindt u meer informatie over de verschillende activiteiten die de partners van de Week van de Sociale Technologie organiseren. Want de hele week zijn er activiteiten in het land. Welzijn 3.0 geeft workshops over de inzet van social media en organiseert de NHL Hogeschool Leeuwarden een Symposium Zorg, Welzijn en Technologie.

 

Meer achtergrondinformatie kun je vinden via: http://bit.ly/WeekvandeSocialeTechnologie. Natuurlijk kun je je ook direct aanmelden. Ga dan naar:  http://bit.ly/Ikbenaanwezig.

 

logo-week-sociale-technologie

 

Logo

Inschrijven


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief