Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Bezoek themadag ‘Veranderingen (langdurige) zorg en gevolgen voor de medezeggenschap’ op 18 juni 2014

2 juni 2014

De veranderingen in de langdurige zorg zijn veelomvattend en worden in snel tempo doorgevoerd. 

 

Wilt u uw achterban zo goed mogelijk informeren en meer weten over het scheiden van wonen en zorg, van intramuraal naar extramuraal, van AWBZ naar Zorgverzekeringswet en Wet Langdurige Intensieve Zorg (LIZ), de nieuwe WMO enz. En wilt u mee discussiëren over de gevolgen van al deze de veranderingen voor de lokale en extramurale medezeggenschap?

 

Meer informatie

 

 

Kom dan natuurlijk ook naar themadag ‘Veranderingen (langdurige) zorg en gevolgen voor de medezeggenschap’ op 18 juni 2014 bij de Ommelander Ziekenhuis Groep.

 

Ommelander Ziekenhuis Groep            ncz_logo.jpg Kontekst

 

Wij nodigen u van harte uit om deze uitgebreide informatiebijeenkomst over ‘Veranderende Langdurige Zorg en gevolgen voor Medezeggenschap’ bij te wonen op 18 juni 2014 bij de Ommelander Ziekenhuis Groep, locatie Delfzicht, Delfzijl (vergaderzaal 1 en 2).

 

Het programma is als volgt:

9.30 uur: Ontvangst met koffie/thee

10.00 uur: Welkomstwoord door Marika Biacsics, dagvoorzitter, netwerkregisseur bij NCZ (www.ncz.nl)

10.15 uur: Interactieve lezing over Veranderingen in de (langdurige) zorg; de ontwikkelingen omtrent scheiden van wonen en zorg; wat betekenen deze financieel en organisatorisch, hoe zijn ZZP’s opgebouwd, hoe verloopt de indicatiestelling straks, wat valt onder de  Zorgverzekeringswet, de LIZ en wat valt straks nog onder de WMO? Wat zijn de gevolgen van dit alles? Door Mevr. Drs. Ria van Haren     (www.isfetadvies.nl)

11.15 uur: Korte pauze

12.15 uur: Lunch (belegde broodjes, koffie, thee, melk, karnemelk)

13.30 uur: Zaaldiscussie over ‘de gevolgen van de veranderingen in de (langdurige) zorg voor lokale, centrale en extramurale medezeggenschap.’ Het   scheiden van wonen en zorg en het veranderende indicatiebeleid hebben gevolgen voor de medezeggenschap. Op lokaal niveau is het een uitdaging om nieuwe leden te werven en bij cliëntenraden voor thuiszorg is contact met de achterban en met de juiste gesprekspartners in de wijk  een belangrijker onderdeel geworden. Hoe behouden we krachtige medezeggenschap, wat zijn goede voorbeelden, waar liggen kansen en wat zijn mogelijke alternatieven? Discussieer mee aan de hand van prikkelende stellingen, onder leiding van Ria van Haren en Marika Biacsics.

15.00 uur: Afsluiting met een hapje en een drankje

 

Kosten

Alleen de ochtend: € 40,- p.p. voor NCZ leden en € 60,- p.p. voor niet-leden. De gehele dag inclusief lunch: € 60,- p.p. voor NCZ leden en € 80,- p.p. voor niet-leden.

 

Inschrijven

Aanmelden kan in ieder geval nog tot en met vrijdag 13 juni via de link http://bit.ly/NCZ-inschrijven-DHN of door een mail te sturen naar info@ncz.nl  met daarin vermeld het aantal personen/de betreffende instelling/organisatie/het factuuradres. (plaatsen zijn beperkt, vol = vol)

 

Inschrijven button

 

Informatie

Voor meer informatie over symposia georganiseerd door de NCZ kun je bellen met Marika Biacsics, netwerkvoorzitter van de NCZ, telefonisch bereikbaar op: 06 – 51 22 25 05.

ncz_logo.jpg Kontekst

 

Visie en missie NCZ

 

Het NCZ is een laagdrempelige en professionele netwerkorganisatie, waar cliëntenraden hun kennis verdiepen en verbreden en waar uitwisseling met andere cliëntenraden plaatsvindt. De dienstverlening van het NCZ kenmerkt zich als op maat en to the point.

 

Het NCZ ondersteunt de aangesloten cliëntenraden met raad en daad en neemt initiatief om de informatie over en de kwaliteit en service van de zorg aan cliënten in het algemeen te verbeteren door overleg en advisering.

 

De individuele cliëntenraden houden op instellingsniveau de ontwikkelingen goed in de gaten. Het NCZ zorgt ervoor dat op landelijk niveau een goede communicatie ontstaat met overheden, zorgaanbieders, etc.

 

Ga voor meer achtergrondinformatie over de NCZ naar de website via de link: http://www.ncz.nl.

 

NZCBanner03

 

________________________________________________________________

 

 

Kijk ook eens in de voor Dutch Health Network relaties aanbevolen webshop winkels bij CoolBlue (http://bit.ly/CoolBlue-webshop) en Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop).

CoolBlue WK 2

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

________________________________________________________________

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief