Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Kom naar de beurs “Welkom in de zorg” met o.a. Jan Gunnarsson op 14 en 15 mei 2014 – registreer je snel voor gratis toegang

22 april 2014

Een warme sfeer en gezond eten en drinken zorgen voor tevreden en fitte cliënten. Op Welkom in de zorg komt het hele palet van producten en diensten aan bod.  >>Lees verder

 

Bij deze nieuwe vakbeurs draait alles om gastvrijheid binnen de zorg: van inrichting tot gezonde voeding en van facilitaire dienstverlening tot trainingsprogramma’s.

 

Bezoekers zijn van harte uitgenodigd zich te komen verdiepen in het voor de zorg zo belangrijke onderwerp gastvrijheid, zowel op de beursvloer met een veelzijdig en innovatief exposantenaanbod als ook in de interactieve kennissessies en inspirerende keynotes. Luister onder andere naar Jan Gunnarsson, grondlegger van Hostmanship en autoriteit op het gebied van gastvrijheid, hoe u warmte kunt toevoegen aan uw zorgorganisatie; verneem de visie van bekende TV-kok Pierre Wind op eten en emotie en leer van Accor-topvrouw Caro van Eekelen hoe het gastvrijheidsbeleid van de hospitality-sector naar de zorg vertaald kan worden.

 

Registreer nu voor gratis toegang door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

Inschrijven button

 

 

 

welkom_in_de_zorg_FC_met_payoff_CMYK

 

Keuzevrijheid voor de cliënt

 

De visie op zorgverlening verandert. Vergrijzing, toegenomen levensverwachting, politieke beslissingen en een gewijzigde beleving van kwaliteit van leven hebben sterke invloed op de geleverde zorg, de kostenbeheersing en de cliëntwaarde. De specifieke wensen en behoeften van cliënten spelen een steeds grotere rol bij de uitvoering van de werkzaamheden in de zorgorganisaties.

 

Tegelijkertijd speelt ook de vraag hoe dit in te vullen in de dagelijkse praktijk. Waaraan beleeft de cliënt plezier? Wat geeft hem energie en voldoening? Hoe ziet een zinvolle dag eruit? Hoe draagt dit bij aan een gezonder leven en een sneller herstel?

 

Gastvrijheid, keuzevrijheid en beleving zijn de sleutels tot veranderen van zorg en ziekte naar gezondheid en gedrag. Op de nieuwe vakbeurs Welkom in de zorg vindt u een breed aanbod aan exposanten en inhoudelijke sessies die hierbij aansluiten.

 

 

Expositieprogramma

 

– Maaltijdservices
– Distributie en logistieke oplossingen
– Interieur en beleving
– IT-oplossingen
– HRM: personeel en arbeidsdiensten
– Training en ontwikkeling van personeel
– Shop-in-shop concepten
– Horeca
– Adviesbureaus

welkom_in_de_zorg_FC_zonder________________________________________________________________

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

________________________________________________________________

 

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief