Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Kom 2 september naar gratis Masterclass iPad in de zorg in Arnhem

4 augustus 2014

Wilt u als bestuurder in de zorg ook veilige, krachtige en stabiele ICT-systemen? Bespaar dit jaar nog op de kosten van uw werkplekken!

 

Verneem op 2 september tijdens een unieke Masterclass iPad in de zorg de business case van Bosman GGz (dit is de snelle link: http://bit.ly/iPadindezorg)

 

De ambulante ggz-instelling Bosman GGz bestaat sinds 2007. In de afgelopen zeven jaar is Bosman GGz gegroeid van één naar vijftien locaties, met ruim 280 medewerkers. Om het behandeleffect te meten heeft de organisatie op al haar locaties iPads geïnstalleerd.

 

September-Masterclass-iPad-in-de-zorg

 

 

Het nieuwe werken

De iPad van Apple biedt binnen de zorg veel extra opties. Open Forest zet de iPad in bij verschillende ggz-instellingen, onder andere voor het meten van effectiviteit van behandelingen (via Routine Outcome Monitoring). Een vragenlijst bij de ROM wordt op de polikliniek door de patiënt ingevuld op de iPad. Medewerkers en patiënten – jong en oud – zijn erg te spreken over het gemak van het werken met touchscreens bij de vragenlijsten. Resultaten worden onmiddellijk opgeslagen in het electronisch patiëntendossier. Alles snel en veilig, en klaar voor aanlevering aan SBG.

 

iPad veilig gebruiken

Wij laten u graag zien hoe u de iPad efficiënt en veilig kunt beheren en gebruiken in een zorginstelling. Thema’s die aan bod komen:

 

  • Hoe installeert en verwijdert u automatisch apps op tientallen (of zelfs honderden) iPads op afstand?
  • Hoe beveiligt u de iPad zo dat alleen door u bepaalde websites bezocht kunnen worden?
  • Hoe kunt u de iPad gebruiken om het percentage eindmetingen bij Routine Outcome Monitoring te verbeteren?

 

afbeelding-white-page-195-x-145

 

Aanmelden en meer informatie

We nodigen u van harte uit voor deze Masterclass op dinsdag 2 september van 16.00 – 18.00 uur bij Bosman GGz (Eusebiusbuitensingel 2a, 6828 HS Arnhem). Deelname is gratis en inclusief soep en een broodje.

 

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor bestuurders, (ict)managers, teamleiders en coördinatoren. Aanmelding is onder voorbehoud van het aantal beschikbare plaatsen. Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.

 

Bel (0320) 752 647 voor meer informatie of schrijf u direct in via onderstaande button of via de website www.openforest.nl

 

Inschrijven

 

Inschrijven button

 

Overige informatie

Werken met Apple via Open Forest levert de organisaties een grote besparing op omdat beheer en support van werkplekken via een eigen IT-afdeling niet langer nodig is. Open Forest biedt in samenwerking met leasemaatschappij Econocom een leaseconstructie tegen fors gereduceerde kosten. Daarmee kan de volledige kracht van het Apple-systeem benut worden zonder dat de instelling zelf in hardware hoeft te investeren. Hierdoor zijn de gebruiksvriendelijke werkplekken op basis van Apple – met optimale beveiliging en een heldere kostenstructuur – nu voor iedere zorgaanbieder binnen handbereik. Bereken zelf de kosten per werkplek op www.openforest.nl.

 

Logo-Open-Forest-vrij


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal           Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125


Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief