Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Inzet vrijwilligers biedt mogelijkheden. Bezoek 16 januari Masterclass “Sociale transities en vrijwillige inzet”

5 januari 2014

Tijden veranderen. Bezuinigingen zorgen er voor dat in veel sectoren steeds meer een beroep wordt gedaan op vrijwilligers. Bent u hier klaar voor!

 

Dit is de snelle link voor meer informatie over de masterclass: http://www.arcon.nl/masterclasses (vermeld bij de bijzonderheden: DHN korting).

 

Maatschappelijke organisaties en zorg- en welzijnsinstellingen werken graag met vrijwilligers. Die krijgen nu en straks een steeds grotere rol. De transities van AWBZ-zorg en Jeugdzorg naar de WMO, de wens van meer ‘burgerkracht’ in de civil society, maar ook de noodzakelijke bezuinigingen, leiden organisaties ertoe om voor steeds meer taken een beroep te doen op de inzet en inbreng van vrijwilligers.

 

De inbreng bij uw organisatie van vrijwilligers vraagt om strategische keuzes en een aanpak die past bij de inzet van deze bijzondere groep medewerkers. Arcon is er van overtuigd  dat goed functionerend personeel, dus ook vrijwilligers, het verschil kunnen maken in organisaties.

 

Daarom start Arcon in maart en november 2014 in samenwerking met Saxion een 12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement”. In deze nieuwe cursus leert u strategische keuzes te maken over de inzet van vrijwilligers door middel van een heldere visie welke u in de cursus ontwikkeld. Deze keuzes zet u om in een concreet plan van aanpak voor úw organisatie. Nieuwsgierig naar de cursus? Lees de brochure.

 

SAxion

 

Vindt u 12 dagen te lang of wilt u een tipje van sluier? Kom dan in ieder geval op 16 januari 2014 naar de Masterclass ‘Sociale transities en vrijwillige inzet’.

 

Meer informatie over de masterclass kijk op http://www.arcon.nl/masterclasses.

 

De kosten van de Arcon Masterclass bedragen € 145,– per persoon per masterclass, inclusief lunch. Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en de leden van het Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van € 25,– per masterclass. Verder krijgen DHN leden 5% korting op de kosten van de 12 daagse post-hbo opleiding. Je kunt je snel inschrijven voor de Masterclass van 16 januari door te klikken op onderstaande button.

 

Vermeld bij de bijzonderheden: DHN korting en kruis aan dat je aangesloten bent bij de WGV Zorg en Welzijn.

Inschrijven logo neutraal

Ook in 2014 organiseert Arcon weer een serie masterclasses. Uiteenlopende aspecten van samenwerking tussen vrijwilligers en professional staan hierbij centraal.

 

Logo Arcon in kleur (2)

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com.

 

________________________________________________________________

 

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief