Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

De nieuwe Wmo en communicatie. Volg op 20 november de Masterclass hierover!

12 oktober 2014

Helaas is deze masterclass door de organisator geannuleerd.

 

Willen zorg en welzijn betaalbaar blijven dan zullen inwoners daar initiatieven in moeten nemen!

 

De Burgemeester van Almere en voorzitter van de VNG, Annemarie Jorritsma, zei daar kort geleden over:

 

“Burgers zijn veranderd ten opzichte van 30 jaar geleden, beter opgeleid ook. Ze ervaren veel van de bestaande regels als betuttelend. Ze willen meer zelf doen. Het zou ook goed zijn voor de sociale cohesie als mensen wat meer naar elkaar kijken, in plaats van omhoog, naar ons”. “De toenemende participatiegraad van de inwoners heeft gevolgen voor de communicatie” , aldus Jorritsma. “Van bestuurders en raadsleden wordt een andere houding verwacht en een andere manier van communiceren met de burger. Dus voordat we oplossingen gaan bedenken, gaan we eerst luisteren naar wat inwoners als een probleem ervaren. Dit wordt communicatief een puzzel, want nu gaat het ook om het managen van verwachtingen. Want de bomen groeien, ook in de nieuwe collegeperiode, niet tot in de hemel. Met de middelen die we hebben, kunnen we lang niet alles realiseren. We zullen dus aan de burgers vragen welke rol ze zelf willen spelen in de oplossing ervan. Zoiets vergt een cultuuromslag, ook binnen de gemeente”.

 

Frans van Ginkel (Adviseur Arcon) laat u tijdens deze masterclass door voorbeelden en doen, zien hoe het anders kan.

 

Arcon WMO diversen

Dit is de snelle link voor meer informatie over alle Arcon Masterclasses: http://www.arcon.nl

 

De masterclass wordt gegeven door Frans van Ginkel (Adviseur Arcon).

 

 

Arcon Frans van Ginkel

 

Als deelnemer van deze masterclass kunt u veel informatie over de nieuwe Wmo halen, maar door het interactieve karakter ook informatie uitwisselen en delen.

 

 

Inschrijven

 

 

Wij streven naar interactieve Masterclasses, waarbij deelnemers voldoende mogelijkheden hebben om kennis op te halen en te delen.

 

Hier kun je de flyer downloaden met het volledige najaarsprogramma van Masterclasses rondom de decentralisaties. Ga naar: http://bit.ly/Flyer-Arcon-Masterclasses

 

Doelgroep

Bestuurders, managers, teamleiders, casemanagers, begeleiders, (wijk) verpleegkundigen, verzorgenden.

 

Kosten Masterclass

De kosten van deze Arcon Masterclass bedragen € 145,– per persoon per masterclass, inclusief lunch. Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en leden van Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van € 25,– per masterclass. Hieronder kun je je inschrijven. Kruis wel even aan dat je gebruik wilt maken van de DHN korting.

 

Uniek aanbod voor DHN leden: November is Wmo-maand met een 3-luik Masterclasses over de Wmo !

 

Het onderstaande Wmo-drieluik in november wordt aangeboden voor de speciale prijs van €350,-. Hierin is de korting van de DHN leden reeds inbegrepen.

 

Informatie

In company Masterclasses 

Naast de bovenstaande Masterclasses kunnen we voor u een ‘in company’ Masterclass op maat en op locatie organiseren. U kunt daarvoor via mail contact opnemen met Anne ten Vergert: atenvergert@arcon.nl.

 

Bloementuin


 

12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement” (de leergang start op 11 november 2014)

 

De inbreng bij uw organisatie van vrijwilligers vraagt om strategische keuzes en een aanpak die past bij de inzet van deze bijzondere groep medewerkers. Arcon is er van overtuigd  dat goed functionerend personeel, dus ook vrijwilligers, het verschil kunnen maken in organisaties.

 

Brochure

 

Daarom start Arcon in november 2014 in samenwerking met Saxion een 12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement”. In deze nieuwe cursus leert u strategische keuzes te maken over de inzet van vrijwilligers door middel van een heldere visie welke u in de cursus ontwikkeld. Deze keuzes zet u om in een concreet plan van aanpak voor úw organisatie. Nieuwsgierig naar de cursus? Lees de brochure.

 

Graag aanmelden voor 26 september 2014 !

 

Inschrijven

 

DHN leden krijgen 5% korting op de kosten van de 12 daagse post-hbo opleiding. Vermeld bij de bijzonderheden: Dutch Health Network korting en/of geef aan dat je aangesloten bent bij de WGV Zorg en Welzijn.

 

Logo Saxion 2013

 

 

Vindt u 12 dagen te lang of wilt u een tipje van sluier? Kom dan in ieder geval naar de masterclasses en/of werksessies. Meer informatie over de masterclass kijk op: http://www.arcon.nl. Uiteenlopende aspecten van samenwerking tussen vrijwilligers en professional staan hierbij centraal. 

 

Logo Arcon in kleur (2)


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief