Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Besparen op ICT kosten! Kom 24 juni naar Masterclass iPad in de zorg in Amsterdam! Gratis toegang.

3 juni 2014

Wilt u als bestuurder in de zorg ook veilige, krachtige en stabiele ICT-systemen? Bespaar dit jaar nog op de kosten van uw werkplekken!

 

Verneem tijdens een unieke Masterclass iPad in de zorg de business case van Bosman GGz (dit is de snelle link: http://bit.ly/iPadindezorg)

 

De ambulante ggz-instelling Bosman GGz bestaat sinds 2007. In de afgelopen zeven jaar is Bosman GGz gegroeid van één naar vijftien locaties, met ruim 280 medewerkers. Om het behandeleffect te meten heeft de organisatie op al haar locaties iPads geïnstalleerd.

 

Skipr-Rectangle-banner-iPads-MC-DEF-300-x-250-px-APPLE

 

Het nieuwe werken

De iPad van Apple biedt binnen de zorg veel extra opties. Open Forest zet de iPad in bij verschillende ggz-instellingen, onder andere voor het meten van effectiviteit van behandelingen (via Routine Outcome Monitoring). Een vragenlijst bij de ROM wordt op de polikliniek door de patiënt ingevuld op de iPad. Medewerkers en patiënten – jong en oud – zijn erg te spreken over het gemak van het werken met touchscreens bij de vragenlijsten. Resultaten worden onmiddellijk opgeslagen in het electronisch patiëntendossier. Alles snel en veilig, en klaar voor aanlevering aan SBG.

 

iPad veilig gebruiken

Wij laten u graag zien hoe u de iPad efficiënt en veilig kunt beheren en gebruiken in een zorginstelling. Thema’s die aan bod komen:

 

  • Hoe installeert en verwijdert u automatisch apps op tientallen (of zelfs honderden) iPads op afstand?
  • Hoe beveiligt u de iPad zo dat alleen door u bepaalde websites bezocht kunnen worden?
  • Hoe kunt u de iPad gebruiken om het percentage eindmetingen bij Routine Outcome Monitoring te verbeteren?

 

afbeelding-white-page-195-x-145

 

Aanmelden en meer informatie

We nodigen u van harte uit voor deze Masterclass op dinsdag 24 juni van 16.00 – 18.00 uur bij de ADHD-kliniek The Busy People (Surinameplein 57-59) in Amsterdam. Deelname is gratis en inclusief soep en een broodje.

 

Aanmelden kan tot 18 juni.

 

Doelgroep

Deze workshop is bedoeld voor bestuurders, (ict)managers, teamleiders en coördinatoren. Aanmelding is onder voorbehoud van het aantal beschikbare plaatsen. Het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.

 

Bel (0320) 752 647 voor meer informatie of schrijf u direct in via onderstaande button of via de website www.openforest.nl

 

Inschrijven

 

Inschrijven button

 

Overige informatie

Werken met Apple via Open Forest levert de organisaties een grote besparing op omdat beheer en support van werkplekken via een eigen IT-afdeling niet langer nodig is. Open Forest biedt in samenwerking met leasemaatschappij Econocom een leaseconstructie tegen fors gereduceerde kosten. Daarmee kan de volledige kracht van het Apple-systeem benut worden zonder dat de instelling zelf in hardware hoeft te investeren. Hierdoor zijn de gebruiksvriendelijke werkplekken op basis van Apple – met optimale beveiliging en een heldere kostenstructuur – nu voor iedere zorgaanbieder binnen handbereik. Bereken zelf de kosten per werkplek op www.openforest.nl.

 

Logo-Open-Forest-vrij

 

________________________________________________________________

 

 

Kijk ook eens in de voor Dutch Health Network relaties aanbevolen webshop winkels bij CoolBlue (http://bit.ly/CoolBlue-webshop) en Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop).

CoolBlue WK 2

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

________________________________________________________________

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief