Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwsbrief Dutch Health Network – Steun elkaar – mei 2013

20 mei 2013

 

Beste Dutch Health Network leden en overige belangstellenden,

 

Laten we een samenleving realiseren waarin elkaar helpen centraal blijft staan!

 

In voor zorg Scootmobiel

 

Inhoud nieuwsbrief

1) Steun elkaar 
2) Werkconferentie Langdurige zorg 
3) Vacatures 
4) Dag van de Assistent 
5) Social media tips

__________________________________________________________

 

1) Steun elkaar 

Verbijsterend nieuws. De broertjes Ruben en Julian zijn gevonden. Heel veel respect heb ik voor moeder Iris die alle middelen heeft aangegrepen, waaronder Facebook, om de samenleving te mobiliseren bij haar zoektocht naar zekerheid. Hier past stilte en heel veel sterkte en hulp de komende jaren voor Iris en de betrokken families.

De inzet van professionals en de burgers voor het gezamenlijk vinden van de broertjes is zeer krachtig geweest. Ego’s zijn opzij gezet. Laat deze vorm van samenwerking tussen publieke instanties en burgers een voorbeeld zijn om in de komende jaren met elkaar de lastige hervormingsagenda van de Langdurige zorg aan te pakken. Steun elkaar, is en blijft het toekomstmotto. Alleen sta je altijd minder sterk.

 

2) Werkconferentie Langdurige zorg (kosteloze toegang) 

Op dit moment maken 800.000 mensen gebruik van de Langdurige zorg. En 2,6 miljoen mantelzorgers zetten zich in voor hun kwetsbare naasten.

Tijdens de werkconferentie van In voor zorg! op 24 juni 2013 kun je kennis nemen van een groot aantal praktische oplossingen voor verschillende vragen die voortkomen uit de hervormingsagenda Langdurige zorg.

Zie voor het volledige programma: http://bit.ly/IVZconferentie2013DHN1

 

3) Vacatures 

Zie voor de meest actuele vacatures: http://bit.ly/DHNvacatures

DHN rekent voor publicatie op haar website een sterk gereduceerde prijs. Onze prijsstelling is aanzienlijke lager dan de prijzen die kranten en multimedia platforms nog steeds in rekening durven te brengen. De zorg en welzijn wordt helaas nog steeds als melkkoe gezien. DHN doet hier niet aan mee. 80 klanten zijn inmiddels referent geworden. Zie hiervoor onze bedrijfspagina op LinkedIn.

 

4) Dag van de Assistent 

In de gezondheidszorg zijn assistenten onmisbare schakels voor de professionals en zeker ook voor de patiënten, ongeacht of zij werkzaam zijn als assistent in de eerste lijn of in de tweede lijn.

Op 28 mei 2013 worden de assistenten door Talmor uitgedaagd en opgeladen door een afwisselend en boeiend programma. De trainers van Talmor gaan met ze aan de slag op een boerderij in het midden van het land waar ze twee zinvolle workshops gaan volgen uit een van tevoren gekozen thema. Er zijn nog plaatsen vrij.

Nieuwsgierig naar wat de Dag van de Assistent nog meer te bieden heeft en welk thema het beste bij jou of jouw assistenten past? Lees meer op de website van Talmor: http://bit.ly/DagvandeAssistentDHN2013

 

5) Social media tips 

Volg ook de DHN pagina’s en groepen op Facebook. Je kunt zelfs een pagina of groep als favoriet markeren. Hierdoor krijg je extra buttons op de startpagina van jouw Facebook account.

 

Uiteraard is het leuk als je het Dutch Health Network ook op Facebook steunt. Geef jouw Like dus ook op: http://facebook.com/dutchhealthnetwork

 

En verder natuurlijk als afsluiting de vaste maandelijkse tip: Deel DHN via LinkedIn met jouw relaties en collega’s. Gebruik daarvoor: http://linkd.in/Share_DHN . Je hoeft alleen maar de namen in te typen van jouw LinkedIn connecties.

 

Zie ook de link: http://bit.ly/DHNcommunities.

 

Samen blijven wij werken om het Dutch Health Network de komende jaren sterker te maken.

 

Bedankt voor je steun.

 

Met vriendelijke groet,

 

Rob Bergers (connect gerust met mij op LinkedIn: http://linkedin.com/in/robbergers)

 

__________________________________________________________

 

MEDIASERVICES:

 

Ga voor meer informatie over alle door DHN aanbevolen vacatures direct naar onze website via http://bit.ly/DHNvacatures.

 

En: bezoek ook eens vrijblijvend onze Health, Vitaliteit en Wellness Webshop: http://vitaliteitwebshop.nl. Met kortingscode dhn5k krijg je altijd 5% korting. Uiteraard kun je zelf ook distributeur worden. Mail mij voor meer informatie

 

Voor nadere informatie kan een mail gestuurd worden naar contact@dutchhealthnetwork.nl.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan. Klik maar op de button en je gaat direct naar het betreffende social media platform.

 

 

linkedin Facebook icon Twitter icon Google icon Pinterest icon YouTube Slideshare icon