Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwsbrief Dutch Health Network – maart 2012

26 maart 2012

 

Beste Dutch Health Network leden en overige belangstellenden,

 

In februari en maart van dit jaar hebben Marianne en ik wat minder aandacht kunnen geven aan het Dutch Health Network. De bereikte mijlpaal van 25.000 leden hebben wij bescheiden aandacht gegeven. Gelukkig hebben we vanwege deze mijlpaal op LinkedIn wel vijf DHN leden blij kunnen maken met een invitatie voor de besloten conferentie TEDxMaastricht 2012 op maandag 2 april.

 

Onze aandacht is de afgelopen maanden volledig uitgegaan naar aanvullende onderzoeken welke Marianne moest ondergaan in het ziekenhuis vanwege de uitslag van het bij haar uitgevoerde borstkankeronderzoek. Eerdaags krijgen we hiervan de uitslag. Het gaat om calcificaties welke een voorbode zouden kunnen zijn van borstkanker. Maar dat hoeft niet. Zeer spannend voor Marianne dus. Op dit soort momenten komt de zorg zeer dichtbij en ga je alles weer eens relativeren.

 

Wel zijn we op deze wijze weer in aanraking gekomen met gepassioneerde zorg-professionals met oog voor de patiënt. En je beseft je tegelijkertijd weer dat Carpe Dieme een terecht levensmotto van ons beiden is.

 

Wij hopen dat dit 1e kwartaal spoedig kan worden afgesloten met een gunstige uitslag dan wel behandeling welke in een vroeg stadium kan worden uitgevoerd.

 

In april zullen we ons dan weer met nieuwe energie gezamenlijk gaan storten op ons levenswerk: Dutch Health Network, het unieke platform en de community op LinkedIn, Facebook, Twitter en Google+ voor de Zorg en Welzijn in Nederland, België en de Overzeese gebieden.

 

Met vriendelijke groet,
Rob en Marianne Bergers