Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwsbrief Dutch Health Network – januari 2012

21 januari 2012

 

Beste Dutch Health Network leden en overige belangstellenden,

 

Zorgnet, Het platform over Social Media en Zorgmarketing, is begin januari fris van start gegaan. In de nieuwsbrief van december heb ik kennisdeling als speerpunt voor Dutch Health Network uitgeroepen.

 

Social Media is in combinatie met Zorgmarketing een belangrijk topic voor de Zorg en Welzijnsinstellingen, Zorg- en Welzijns Professionals en  Zorgverzekeraars om zichzelf blijvend te profileren en de onderlinge dialoog tussen alle ketendeelnemers te bevorderen. Het is een essentiële aanvulling op bestaande contactmogelijkheden en laagdrempelig.

 

Vandaar dat ik deze maand veel acties heb uitgevoerd voor deze snelst groeiende parel van het Dutch Health Network. Via de button Discussions kun je zelf eenvoudig een discussie of poll (enquête) opvoeren. Maak hier gretig gebruik van. Vraag ook gerust om concrete tips om tools zoals LinkedIn beter te kunnen gebruiken. Je helpt er jezelf en vele meelezende anderen mee.

 

Een boeiend platform dus voor alles wat je wilt weten over het gebruik van Social Media en Zorgmarketing in de zorg en welzijn.

 

Kom er direct bij via onderstaande link. Reeds 1.750 leden zijn je in de afgelopen maanden voorgegaan. –>  http://www.bit.ly/bhfCas

 

En volg Zorgnet ook actief op Twitter en op Facebook via: http://twitter.com/zorgnet en http://facebook.com/zorgnet.
Met vriendelijke groet,
Rob Bergers