Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwsbrief Dutch Health Network – Nu komt het op SAMENwerken aan! – februari 2013

12 februari 2013

 

Beste Dutch Health Network leden en overige belangstellenden,

 

1) Nu komt het op SAMENwerken aan!
2) ZorgVeiligPrijs 2013
3) The Green Quest
4) Opleidingen met ledenvoordeel
5) Kennisdeling – 5e NutriTorial
6) Vacatures
7) LinkedIn tips

 

i-like-it-icon 40.000

 

1) Nu komt het op SAMENwerken aan!
Minister Schippers heeft de patiëntenverenigingen, zorgaanbieders en zorgverzekeraars voor een uitdaging gesteld. Het moest maar eens afgelopen zijn dat door het CVZ de verkeerde bezuinigingen aan de minister worden geadviseerd. De sector moet zelf met de billen bloot. Op DHN wordt hier al aardig over gediscussieerd. Daarbij worden er soms geluiden geventileerd dat de “overhead”, welke uiteindelijk in de kostprijzen wordt doorberekend, grondig wordt bekeken. De zorg sector kent, met inbegrip van de zorgverzekeraars en toezichthoudende instanties zoals NZa, DNB, CVZ, IGZ, nog vele “schotten”. Ik kan de opleiding “Ontschotten van organisaties” dan ook van harte aanbevelen aan alle DHN leden welke een management of advies functie bekleden.

 

2) ZorgVeiligPrijs 2013
De inschrijving voor de IGZ ZorgVeiligPrijs 2013 is opengesteld. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) vindt het belangrijk om positieve prestaties op het gebied van patiëntveiligheid te belonen. Door goede initiatieven zichtbaar te maken kan men van elkaar leren en kan de kwaliteit van zorg verbeteren. Zie: http://bit.ly/ZorgVeiligPrijs2013

 

3) The Green Quest
De samenwerking met het St. Elisabeth Ziekenhuis is 1e missie van The Green Quest, een initiatief van Het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio in samenwerking met Cofely en GDF SUEZ Energie Nederland. Er komen in eerste instantie 3 missies, met aan het einde van de reeks een grote bijeenkomst om best practices met soortgelijke instellingen te delen. Een team van experts op het gebied van duurzaam ondernemen maakt op verzoek van jouw instelling een onafhankelijke duurzaamheidscan. Meld jouw instelling aan voor een onafhankelijke duurzaamheidscan. Zie: http://bit.ly/TheGreenQuest.

 

4) Opleidingen met ledenvoordeel
Op dit moment bieden partners van DHN 3 leertrajecten aan, die allen in de maand maart beginnen, waar DHN leden een lucratief prijsvoordeel mee kunnen behalen. Zie: http://bit.ly/DHNopleidingen

 

5) Kennisdeling – 5e NutriTorial
Graag verwijs ik naar een leerzame NutriTorial waarin Dr. Hugo Heymans benadrukt dat: “Goed gevoed zijn tijdens de zwangerschap ongelofelijk belangrijk is”.

 

Bekijk nu geheel vrijblijvend de 5e NutriTorial ‘Voedingsbehoeften zwangeren’ (http://bit.ly/DHNnutritorial5). Inloggen is niet nodig.

 

6) Vacatures
Steeds meer recruiters gaan inzien dat plaatsing van vacatures op de DHN website vele potentiële kandidaten oplevert. Als DHN de mediacampagne mag verzorgen op haar website, wordt de vacature ook op de social media platformen uitgezet. Alleen vacatures, geplaatst door medewerkers in dienst van een zorginstelling, mogen mits het gaat om de handen aan het bed zelf, direct op de social media geplaatst worden. Daarnaast kan een bedrijf altijd via LinkedIn zelf een betaalde vacature plaatsen welke onder de button Vacatures automatisch door LinkedIn op de groepen wordt geplaatst.

 

Zie voor actuele vacatures: http://bit.ly/DHNvacatures

 

7) LinkedIn tips
Je kunt al enige tijd vaardigheden (Skills) aan je LinkedIn profiel toevoegen. Het is raadzaam om het blok met vaardigheden naar het begin van jouw LinkedIn profiel te verplaatsen via “Bewerken”. Je ziet dan een symbool met vier punten. Ga hierop staan en blijf je muis ingedrukt houden. Slepen maar en loslaten. Zo kun je gehele blokken van volgorde laten wisselen.

 

En verder natuurlijk als afsluiting de vaste maandelijkse tip: Deel het Dutch Health Network via LinkedIn aan jouw connecties. Gebruik daarvoor:

http://linkd.in/Share_DHN

 

Veel netwerkplezier.

 

Met vriendelijke groet,

 

Rob Bergers (http://linkedin.com/in/robbergers)

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan. Klik maar op de button en je gaat direct naar het betreffende social media platform.

 

linkedin Facebook icon Twitter icon Google icon Pinterest icon YouTube Slideshare icon