Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwe vacature: Neo-Mundo zoekt een Manager Praktijkondersteuners Huisartsen (GGZ en Somatiek)

14 oktober 2014

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

Gezocht: Manager Praktijkondersteuners Huisartsen (GGZ en Somatiek).

 

(Snel solliciteren of wil je meer informatie! Ga direct naar: http://bit.ly/ManagerPraktijkondersteunersHuisartsen)

 

Solliciteren button

 

Introductie

Lever jij in de rol van leidinggevende graag een bijdrage aan de ontwikkeling, kwaliteit en uitvoering van de IZER-praktijkondersteuners in de huisartsenpraktijk? Heb jij ervaring in de zorg met de verschillende thema’s van de eerstelijns- huisartsenzorg? Kijk je uit naar de rol van leidinggevende die op afstand leiding geeft aan praktijkondersteuners die werkzaam zijn bij verschillende bij IZER aangesloten huisartsenpraktijken? Ben je graag mede verantwoordelijk voor de vertaling van het beleid van IZER in concrete plannen voor de ondersteuning van de huisartsenpraktijk en de realisatie daarvan?
Vind je het een uitdaging om met de tijd de basis te leggen voor de steeds verdere groei in omvang en kwaliteit?

 

Herken je je in deze kwaliteiten dan is IZER, een grote zorggroep van en voor huisartsen in de regio Rotterdam-Rijnmond, op zoek naar jou!

 

Organisatie

IZER is een zorggroep van en voor huisartsen in de regio Rotterdam-Rijnmond die zich inzet voor de kwaliteitsverbetering van de zorg aan chronisch zieken en ouderen. IZER streeft dit doel na door het vergroten van de kennis van onze zorgverleners, het ondersteunen van de huisarts en het creëren van een sterk netwerk door samenwerkingsafspraken met eerste en tweedelijns zorgaanbieders te maken. Inmiddels zijn meer dan 200 huisartsen in de regio bij IZER aangesloten.

 

IZER biedt:
• Richtlijnen, (financiële) afspraken en ondersteuning voor de zorgpaden Diabetes, Astma/COPD, CVRM en binnenkort ook voor Kwetsbare ouderen.
• Samenwerkingsafspraken over de zorgpaden met eerste en tweedelijns ketenpartners; podotherapeuten, pedicures, diëtisten, fysiotherapeuten en ziekenhuizen.
• Ondersteuning van de huisarts door optimaal inzetten van praktijkverpleegkundigen Somatiek.
• Ondersteuning van de huisarts door optimaal inzetten van POH GGZ.

 

Functie

IZER zoekt een kordate manager met een integere en professionele opstelling. Je gaat leidinggeven aan een team van praktijkverpleegkundigen Somatiek en een team van POH GGZ. Je houdt je bezig met het matchen van vraag en aanbod van Huisartsen en Praktijkondersteuners. Je coördineert en bewaakt een kwalitatief en kwantitatief goede bezetting binnen de aangesloten huisartsenpraktijken.

 

Je legt verantwoording af aan de directeur en geeft hiërarchisch leiding aan circa 25 fte POH. Je werkt nauw samen met de huisartsen en natuurlijk je collega’s bij IZER.

 

De manager die we zoeken is een communicatief vaardige en gedegen gesprekspartner voor de huisartsen. Iemand die de kunst verstaat om met verschillende belangen om te gaan. Iemand die zijn/haar organisatorische capaciteiten goed weet te combineren met een ondersteunende en stimulerende rol.

 

Je wordt uitgedaagd om jouw visie en ervaring in te zetten om de beide teams verder te laten groeien en te ondersteunen in hun rol naar de toekomst toe. Samen met de teams en de huisartsen ga je het POH- beleid omzetten in operationele plannen. In samenspraak ontwikkel je ideeën en vertaal je deze naar plannen en activiteiten. Daarnaast ben je de adviseur en sparringpartner voor collega’s in de teams en ondersteun je hen in hun rol.

 

Functie eisen

• Je bent een ervaren leidinggevende in de zorg, bij voorkeur bij de GGZ, de Thuiszorg, een Gezondheidscentrum en/of elders in de eerste lijn.
• Je bent toe aan een volgende stap als leidinggevende en geeft van nature graag leiding aan professionals die je wilt laten uitblinken.
• Je hebt hbo+ werk- en denkniveau en uitstekende kennis van en ervaring in het vakgebied. Je hebt affiniteit met de ontwikkelingen in de eerstelijns gezondheidszorg.
• Je bent een zelfstartende medior of senior die beschikt over uitstekende sociale- en procesvaardigheden, geduld, incasserings- en relativeringsvermogen.
• Je hebt een energieke en enthousiasmerende persoonlijkheid met een drijfveer om zaken voor elkaar te krijgen.
• Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
• Je beschikt over een georganiseerde en gestructureerde wijze van werken. Je doorgrondt het belang van (financieel) administratieve processen en draagt bij aan de optimalisering hiervan.
• De volgende aantoonbare competenties: empathisch vermogen, sociaal vaardig, humor, uitstekende contactuele en communicatieve vaardigheden, integer en betrouwbaar.
• Je bent goed in het oplossen van conflicten en bent iemand die van aanpakken weet.

 

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende baan in een organisatie met ervaren mensen in de eerstelijnszorg. Een opdracht waar je als leidinggevende de mogelijkheid krijgt om samen met de teams en je collega’s uit te blinken en bij te dragen aan de groeiende organisatie IZER.

 

Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring bieden zij een passende marktconforme salariëring conform CAO Huisartsenzorg

 

Inlichtingen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Floor Bovens, consultant Neo-Mundo, op 010-7600985.

 

Solliciteren?

Solliciteren kan door vóór 20 oktober  2014 een brief met cv te mailen naar info@neo-mundo.nl of via de website www.neo-mundo.nl.

 

Solliciteren button

 

 

 Neo mondo

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief