Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Vacature –> Quasir zoekt een ondernemende manager

1 februari 2019

Wil jij leiding geven aan teams met uiteenlopende professionals  op het gebied van klachtenbemiddeling en calamiteitenonderzoek? Dan is dit jouw kans.

 

Quasir zoekt vanwege haar sterke groei een hands-on manager die in staat is om zowel te sturen als los te laten, een kei is in het plannen, organiseren en bewaken van operationele activiteiten, hard is op de te bereiken resultaten, oog heeft voor de klantrelatie en in staat is bedrijfsprocessen te doorzien en doorlopend te verbeteren om de kwaliteit en het imago van Quasir te blijven garanderen.

 

Niveau minimaal HBO denk- en werkniveau. Ruime ervaring als senior manager is een must. Ervaring in het vakgebied en affiniteit met de ontwikkeling van professionals door opleiding of training en het ondersteunen en adviseren van opdrachtgevers is een pré .

 

De manager opereert landelijk en de functie is voor minimaal 28 uur per week. Het functieprofiel kun je HIER downloaden.

 

Salaris-indicatie fulltime vanaf € 5.000,00 bruto per maand.

 

 

Quasir heeft haar hoofdvestiging in Almere en een sub-vestiging in Wolvega. De manager kan gebruik maken van officemanagers die op beide locaties werkzaam zijn.

 

Reacties – voorzien van motivatie en CV– kun je tot uiterlijk 1 maart 2019 insturen door HIER het sollicitatieformulier in te vullen. Of stuur jouw motivatie en CV naar secretariaat@quasir.nl.

 

De gesprekken zullen plaatsvinden na 1 maart 2019.

 

Voor meer achtergrondinformatie over de vacante functie en Quasir kun je bellen met: Frank Buskes, manager HRM op 06 – 15 69 91 64.

 

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize