Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Support 2018 toont onbeperkte mogelijkheden. Nu gratis registratie voor het event over mensen met een bewegingsbeperking

18 mei 2018

Van 30 mei tot en met 2 juni is het weer tijd voor Support; hét event voor mensen met een bewegingsbeperking, diens familie, mantelzorgers en betrokken (zorg)professionals. Bezoek is gratis na registratie op de website.

 

 

Workshops en presentaties
Zelfstandigheid/zelfredzaamheid, vrijheid en de kwaliteit van leven zijn de uitgangspunten voor Support. Bezoekers kunnen zich laten informeren in een van de zes verschillende theaters waar in totaal ruim honderd presentaties worden gegeven, die gaan van pijnbestrijding tot mobiliteit en van letselschade tot het verbeteren of aanvullen van competenties. De theaters zijn ingedeeld naar thema’s, namelijk; Toegankelijkheid Theater, Welzijn Theater, Ervaring Theater, Wegwijs Theater, Letselschade Theater en het Academie Theater. Het hele programma met alle lezingen is hier te vinden.

 

 

 

Zelf doen
Daarnaast is er op Support ontzettend veel om zelf te doen en uit te proberen. Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel van het event, daarom is er dit jaar in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation het Johan Cruyff Court. Kinderen – met of zonder bewegingsbeperking – kunnen hier kennismaken met totaal verschillende sporten. Ook is er een Urban pop-up samenspeelplein, een roller(ski)baan waar je kennismaakt met aangepast zittend en staand skiën,ee twee testparcoursen voor handrolstoelen en elektrische rolstoelen.

Centraal op de beurs vind je het adviespunt. Deze balie is een samenwerking tussen PerSaldo, Mezzo en het Nationale Zorgnummer. Hier vind je antwoorden op al je vragen rondom producten, diensten & (juridisch) advies.Daarnaast is er op het Onbeperktplein, in samenwerking met het DELA Goededoelenfonds, elke dag van alles te beleven. Er wordt bijvoorbeeld elke dag een demonstratie gegeven met een hulphond, maar bezoekers kunnen hier ook kijken naar een modeshow van Stichting SUE’s Warriors, een rolstoeldans aanschouwen en luisteren naar het wheelchair maffia lied. Tijdens Support kunnen bezoekers met een beperking die een geweldig idee hebben om vrijwilligerswerk te gaan doen, ook deelnemen aan de DELA Goededoelenfonds Pitch. Bekijk hier een overzicht van alle activiteiten en pleinen.

 

 

 

Nieuw dit jaar
Nieuw op de beurs is het LetselschadePAVILJOEN powered by LetselschadeNEWS, een stichting die zich inzet met als doel een bijdrage te leveren aan de verbetering van de letselschaderegeling. Het paviljoen is een ontmoetingsplek voor letselschadeslachtoffers, verzekeraars, belangenbehartigers en dienstverlenende bedrijven en organisaties. Er wordt juridische deskundigheid en coaching aangeboden op diverse terreinen.

Kortom, Support toont je onbeperkte mogelijkheden. Registreer je nu gratis via de website http://www.supportexpo.nl

 

 

 

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize