Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Start 22 februari met de geaccrediteerde Registeropleiding voor Compliance Officer in de Zorg – nu met aantrekkelijke early bird korting

12 december 2018 Prof. dr. Wilco Oostwouder

Prof. dr. Wilco Oostwouder – Het nut en de noodzaak in de zorg van een Compliance Officer en een gedegen complianceplan neemt als maar toe!

 

Meld u zich daarom vandaag nog aan voor de 3e versie van de geaccrediteerde Registeropleiding Compliance Officer in de zorg.

 

De afgelopen jaren is gebleken dat externe toezichthouders hard kunnen optreden wanneer misstanden in de zorg plaatsvinden. Misstanden worden bovendien breed uitgemeten in de media. Om verantwoorde zorg te leveren en sancties te voorkomen moeten zorginstanties relevante wetgeving vertalen in praktische en heldere interne regels en processen, en sturen op een open compliance cultuur.

 

Een vakbekwame Compliance Officer maakt in de praktijk een belangrijk verschil. Met dit doel zijn zorgexperts de opleiding voor Compliance Officer in de Zorg gestart.

 

Recencies van eerdere deelnemers

“De registeropleiding compliance officer in de zorg gaf mij als deelnemer op integrale wijze inzicht. Het gaat daarbij om de hele range van compliancethema’s van de zorg: van mededinging en privacy, correct declareren en fiscaliteit tot aan kwaliteit en veiligheid” Mireille Pluijgers, arts np, MSc.

 

“Nooit eerder over compliance officer in de zorg gehoord, totdat ik er bij toeval over las, de opleiding besloot te gaan volgen en nu met volle tevredenheid terugkijk op een geslaagde opleiding die mijn kennis over compliance, in mijn geval in de gehandicaptenzorg, absoluut heeft verrijkt!’’ Trudy Janson, bestuurssecretaris/beleidsmedewerker.

 

Het programma is inmiddels bekend en de inschrijving is geopend. Voor snelle beslissers geldt er een korting van maar liefst 10% op het inschrijfgeld!
Meer informatie over het programma kunt u HIER downloaden.

 

 

De geaccrediteerde opleiding wordt gezamenlijk georganiseerd door de CRKBO-onderwijsinstelling ‘Meer Kennis’ en Boerhaave Nascholing, het postacademisch onderwijscentrum van het Leids Universitair Medisch Centrum.

 

 

Boerhaave Nascholing

Boerhaave Nascholing

 

 

Inschrijven gaat via Boerhaave Nascholing, klik op de button hieronder. Via deze link is ook nadere informatie over het programma te raadplegen en/of downloaden.

 

Tevens verwijzen wij graag naar de Healthbit van het Zorgteam waarin de aankondiging van deze door Stichting Compliance in de Zorg geaccrediteerde Registeropleiding is gepubliceerd.

 

 

 

Wanneer:

De dagen waarop de Registeropleiding wordt gegeven zijn:

  • 22 februari 2019
  • 8 maart 2019
  • 29 maart 2019
  • 26 april 2019
  • 10 mei 2019

 

Opleidingsduur:

5 dagen. U kunt zich direct voor alle vijf de opleidingsdagen aanmelden. Inschrijven voor een losse opleidingsdag is eventueel ook mogelijk.

 

Opleidinglocatie:

Kantoor Loyens & Loeff, Fred Roeskestraat 100, 1076 ED Amsterdam

 

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize