Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Schrijf je in voor het gratis webinar ‘In 7 stappen de juiste draadloze infrastructuur in de zorg’ op 21 april van Hertek Care

13 april 2022

Domotica verbetert en vereenvoudigt zorgverlening. Volg een webinar hierover van Hertek Care

 

In het webinar ‘In 7 stappen de juiste draadloze infrastructuur in de zorg’ staat Hertek Zorg stil bij de voor- en nadelen van verschillende draadloze communicatiesystemen.

 

 

Dit webinar is interessant voor bestuurders, managers, CTO’s, I&A-managers, specialisten en adviseurs binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica.

 

Wilt u dit webinar volgen maar bent u niet beschikbaar op de betreffende datum? Meld u dan toch aan en kijk het webinar op een later tijdstip terug.

 

 

Ga voor meer informatie over de gratis webinars van Hertek Care naar –> https://bit.ly/Hertek

 

 

 

 

Hertek Care helpt u met slimme domoticatechnologie om de zorg binnen uw zorgorganisatie te verbeteren en te vereenvoudigen. Bijvoorbeeld een lagere werkdruk voor uw zorgmedewerkers door toezichthoudende domotica levert meer ruimte op voor persoonlijk contact met uw cliënten. De juiste verlichting biedt uw cliënten een betere nachtrust en resulteert in minder medicijnengebruik. Het creëren van leefcirkels biedt de cliënt meer zelfstandigheid en eigen regie.

 

 

Meer informatie over Hertek Care

 

Hertek Care vertelt u graag hoe ook u het welzijn voor uw cliënten, bezoekers en medewerkers met onze oplossingen verbetert. Neem gerust contact met op met Peter Schneiders of Michiel Verhoeven (+31 (0)495 58 41 65) voor een informatief kennismakingsgesprek.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize