Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

NASA-Technologie in de strijd tegen SARS-CoV2 in de zorg  

17 maart 2021

                                

 

 

Natuurlijk wilt u uw cliënten en patiënten een omgeving bieden waarin de veiligheid optimaal gewaarborgd is. In deze tijd is de mate van mogelijke blootstelling aan het Corona-virus een belangrijk onderdeel van de veiligheid van uw cliënten en patiënten, maar ook van uzelf en uw medewerkers.

 

Wetenschappelijk bewijs:

 

Coronavirus in 3 minuten geneutraliseerd

 

Pure Air Nederland is in Nederland aanbieder van apparatuur voor luchtreiniging. De technologie van onze apparatuur is 25 jaar geleden ontwikkeld door en voor NASA voor gebruik in de ruimtevaart. De technologie is vervolgens doorontwikkeld voor gebruik op aarde en daarvan is in de afgelopen jaren wetenschappelijk bewezen dat de technologie virussen*, bacteriën**, schimmels, pollen en overige ziektekiemen neutraliseert, zowel in de lucht als op oppervlakken.

Sinds kort is daarbij het wetenschappelijk bewijs gekomen dat dit ook geldt voor SARS-CoV2; en wel binnen 3 minuten. Deze recente onderzoeken zijn uitgevoerd door zeer gerenommeerde en door de FDA (Amerikaanse variant van het RIVM) goedgekeurde laboratoria in de VS en in Canada. Het wetenschappelijk bewijs hiervoor vindt u o.a. terug in deze laboratoriumrapporten.

 

* Virussen: SARS (waaronder COVID-19), griep, verkoudheid, Norovirus, mazelen, vogel- en varkensgriep, polio, herpes, hepatitis B, pokken, etc.
** Bacteriën: MRSA, Salmonella, Stafylokokken, Streptokokken, E-coli, Listeria, Klebsiella, etc.

 

 

Bescherm uw patiënten, cliënten, uw medewerkers en uzelf

Onze technologie is zeer geschikt voor ziekenhuizen, verpleeghuizen, woonzorgcentra en voor praktijk-, wacht- en behandelruimtes.
Zo is onze Pure & Cleanklein, licht, plug-and-play, uiterst eenvoudig te bedienen en heeft een capaciteit tot 280 m2 of tot 700 m3.

Of neem voor nadere informatie contact met ons op via de website of ons contactformulier.

 

 

 

 

Dè oplossing voor lucht- en oppervlaktezuivering in één apparaat


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize