Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Is klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker iets voor jou. Kom naar de introductiebijeenkomst van Quasir in Almere

10 januari 2019

Wil je weten of het beroep klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker in de zorg of het sociaal domein iets voor jou is?

Volg op 25 januari of 14 februari een van de introductiebijeenkomsten hierover van Quasir en krijg een persoonlijk opleidings-/carriére advies.

 

Vanwege de Wkkgz en toenemende aandacht voor kwaliteit en cliënttevredenheid is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden.

 

Introductiebijeenkomst met persoonlijk opleidingsadvies

 

Kom naar een introductiebijeenkomst van de Quasir Academy om meer te weten te komen over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? De introductie wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers en adviseurs op het gebied van klachten- en verbetermanagement.

De eerstvolgende introductiebijeenkomsten zijn op 25 januari en 14 februari.

 

 

In 2019 start de opleiding tot klachtenfunctionaris op 11 maart en 8 oktober en de opleiding tot calamiteitenonderzoeker op 18 maart en 7 oktober.

Je kunt je natuurlijk HIER nu al voor aanmelden.

 

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij aan jou gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw).

Indien je je later definitief hebt ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht.

 

Geef je hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

 

Diploma en PE-punten

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kun je onderscheid en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

 

Indien de opleiding tot Klachtenfunctionaris succesvol wordt afgesloten dan kun je 78 PE-punten (permanente educatie) verkrijgen bij het MfN-register.

 

 

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maak je kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize