Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Is klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker iets voor jou. Kom naar de introductiebijeenkomst van Quasir in Almere

10 januari 2019

Wil je weten of het beroep klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker in de zorg of het sociaal domein iets voor jou is?

Volg op 25 januari of 14 februari een van de introductiebijeenkomsten hierover van Quasir en krijg een persoonlijk opleidings-/carriére advies.

 

Vanwege de Wkkgz en toenemende aandacht voor kwaliteit en cliënttevredenheid is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden.

 

Introductiebijeenkomst met persoonlijk opleidingsadvies

 

Kom naar een introductiebijeenkomst van de Quasir Academy om meer te weten te komen over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? De introductie wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers en adviseurs op het gebied van klachten- en verbetermanagement.

De eerstvolgende introductiebijeenkomsten zijn op 25 januari en 14 februari.

 

 

In 2019 start de opleiding tot klachtenfunctionaris op 11 maart en 8 oktober en de opleiding tot calamiteitenonderzoeker op 18 maart en 7 oktober.

Je kunt je natuurlijk HIER nu al voor aanmelden.

 

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij aan jou gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw).

Indien je je later definitief hebt ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht.

 

Geef je hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

 

Diploma en PE-punten

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kun je onderscheid en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

 

Indien de opleiding tot Klachtenfunctionaris succesvol wordt afgesloten dan kun je 78 PE-punten (permanente educatie) verkrijgen bij het MfN-register.

 

 

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maak je kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief