Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Is klachtenfunctionaris iets voor jou? Kom 20 september naar Almere of schrijf je direct in voor geaccrediteerde Quasir opleiding die start op 20 november

13 augustus 2019

Je wilt een goede scholing als klachtenfunctionaris in de zorg of het sociaal domein of je oriënteert je hierop. Een prima voornemen.

 

Je kunt je nog aanmelden voor de opleiding tot klachtenfunctionaris 2.0 met als startdatum 20 november 2019. Er zijn nog plaatsen vrij.


 

Vanwege de Wkkgz, Wzd en Wvggz is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden.

 

Introductiebijeenkomst beroepsoriëntatie tot klachtenfunctionaris en calamiteitenonderzoeker

 

Wil je meer weten over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? Kom dan vooral naar een introductie van de Quasir Academy die wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers.

 

 

In 2019 wordt de volgende introductiebijeenkomst gehouden op 20 september. Je kunt je natuurlijk HIER direct aanmelden.

 

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij aan jou gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien je je later definitief hebt ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht.

 

Geef je hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

 

De opleiding tot klachtenfunctionaris 2.0 start op 20 november 2019.

 

Bel direct met Quasir voor nadere informatie of telefonisch opleidingadvies. Ook voor trainingen ben je bij Quasir aan het juiste adres.

 

Hier kun je het jaarschema bekijken voor de nog te starten opleidingen voor de klachtenfunctionaris 2.0 in 2019 en 2020. Het jaarrooster voor de trainingen kun je HIER bekijken.

 

Voor de 4-daagse opleiding tot calamiteitenonderzoeker zijn op 7 oktober 2019 nog plaatsen beschikbaar.

 

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kun je je onderscheiden en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

 

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maak je kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize