Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Is klachtenfunctionaris iets voor jou. Bezoek bijeenkomst 16 april in Almere of schrijf je in voor de opleiding die start op 7 mei

26 maart 2019

Je wilt een goede scholing als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker in de zorg of het sociaal domein of je oriënteert je hierop. Een prima voornemen.

 

Je kunt je nog aanmelden voor de opleiding tot klachtenfunctionaris 2.0 met als startdatum 7 mei 2019. Er zijn nog plaatsen vrij.


 

Vanwege de Wkkgz, Wzd en Wvggz is er steeds meer behoefte aan onafhankelijke professionals op deze vakgebieden.

 

Introductiebijeenkomst beroepsoriëntatie tot klachtenfunctionaris en calamiteitenonderzoeker

 

Wil je meer weten over de werkzaamheden van de klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker en de hiervoor benodigde voor-opleiding en competenties? Kom dan vooral naar een introductie van de Quasir Academy die wordt gegeven door ervaringsdeskundige trainers.

 

 

In 2019 worden de introductiebijeenkomsten gehouden op 16 april, 10 september en 20 september. Je kunt je natuurlijk HIER direct aanmelden.

 

De Quasir Academy rekent voor de introductie en het daarbij aan jou gegeven persoonlijk opleidingsadvies een bescheiden entreeprijs van € 50 (excl. btw). Indien je je later definitief hebt ingeschreven voor de opleiding tot klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker wordt de betaalde entreeprijs als korting in mindering gebracht.

 

Geef je hiervoor vandaag nog op door HIER naar het contactformulier te gaan of bel vandaag nog met Quasir (0561-618711).

 

De opleiding tot klachtenfunctionaris 2.0 start op 7 mei en 10 oktober 2019.

 

Bel direct met Quasir voor nadere informatie of telefonisch opleidingadvies. Ook voor trainingen ben je bij Quasir aan het juiste adres.

 

Hier kun je het jaarschema bekijken voor de nog te starten opleidingen voor de klachtenfunctionaris 2.0 in 2019. Het jaarrooster voor de trainingen kun je HIER bekijken.

 

Voor de opleiding tot calamiteitenonderzoeker zijn op 7 oktober 2019 nog plaatsen beschikbaar.

 

Met een diploma van de Quasir Academy van de door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding tot klachtenfunctionaris op zak, kun je je onderscheiden en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis, bij een andere instelling of in het sociaal domein.

 

Door het volgen van een opleiding of (vervolg)training van de Quasir Academy maak je kennis met alle facetten van het boeiende vak als klachtenfunctionaris of calamiteitenonderzoeker.

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize