Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Zorgtotaal in het teken van kennis en talent voor de zorg

6 maart 2019

 

Van 12 t/m 14 maart Zorgtotaal & Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht.

Van 12 t/m 14 maart Zorgtotaal & Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

 

Elke dag staan meer dan een miljoen mensen in de zorg klaar om te zorgen dat hun patiënten de beste zorg krijgen. Deze zorgprofessionals staan, net als de ontwikkelingen en innovaties in hun vakgebied, van 12 t/m 14 maart centraal tijdens Zorgtotaal en Zorg & ICT. De vakbeurzen in de zorgsector zijn onderdeel van de Week van de Zorg en vinden plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

 

 

Prikkel uw kennis tijdens Zorgtotaal’19

Met meer dan 300 presentaties, voorbeelden uit de praktijk en mooie innovaties binnen de zorg biedt Zorgtotaal een dag vol inspiratie en kennis vanuit de kern van de branche. Zorgtotaal is dé vakbeurs voor betere zorg. Gedurende drie dagen staat de vakbeurs garant voor kennis, inspiratie, netwerken en beleving. Het programma is niet alleen gericht op de verpleging en verzorging. Er is ook veel aandacht voor de verschillende disciplines binnen de branche.
Zo zijn er interessante sessies voor facilitair, inrichting en omgeving, eten, drinken en gastvrijheid, revalidatie en het management van een zorginstelling. Naast de presentaties zijn er allerlei activiteiten voor de zorgprofessionals. Zo kunnen zij het Praktijklokaal bezoeken, net als het InkopersCafé Live en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken proeven op het Food Court.

 

 

 

Programma en activiteiten

We bieden een programma met meer dan 300 sessies van interessante oplossingen en succesvolle voorbeelden uit de praktijk gericht op verpleegkundigen, verzorgenden, facilitair management, voeding & koks, hospitality, artsen, specialisten, zorgmanagers, diëtisten, mantelzorgers, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, WMO ambtenaren, indicatiestellers, inkopers, HRM, directie & algemeen management, & locatiemanagers binnen de zorgbranche.

 

 

 

 

 

 • Meer dan 300 presentaties

Zorgtotaal biedt een uitgebreid inhoudelijk programma met meer dan 300 presentaties verspreid over 19 theaters. Met hart en ziel voor de zorg richten we ons dit jaar op relevante thema’s voor verpleging, verzorging, revalidatie, facilitair en gastvrijheid.

 • Verpleegkundige Theater
  Speciaal programma gericht op verpleging & verzorging wat volledig verzorgd is door Verpleegkundigencongressen.nl.
 • Het Praktijklokaal
  Op Zorgtotaal is het Praktijklokaal van NU’91 aanwezig. Verpleegkundigen en verzorgenden met vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden of beroepsinhoud kunnen hier het gesprek aangaan met medewerkers van NU’91.
 • Foodcourt
  Goed eten wordt steeds belangrijker binnen de zorg. Gezonde voeding draagt immers bij aan het herstel en welzijn van patiënten en cliënten. Tijdens Zorgtotaal laten zorginstellingen en leveranciers deze ontwikkelingen zien en proeven. Bezoek de Foodcourt en laat u verrassen met mooie ontwikkelingen. U vindt er onder andere de Alliantie Voeding in de Zorg, Foodsquad, Carezzo, Diverzio en Oma’s Soep.
 • InkopersCafé Live
  Onder redactie van InkopersCafé wordt een aantal actuele vraagstukken verder uitgediept in het InkopersCafé Live.
 • Het Beleefplein
  Op het Beleefplein kun je als zorgprofessional in de huid van uw patiënten kruipen. Hoe ervaart een patiënt of cliënt nieuwe ontwikkelingen? Van interactieve fietsroutes tot het proeven van innamegel. Knuffel robots en avatars tegen eenzaamheid.
 • Zorg & ICT
  ICT is niet meer weg te denken in de zorg. Kunstmatige intelligentie, zorg-op-afstand en IoT zijn ontwikkelingen die de zorg verder gaan optimaliseren. Wat zijn de gevolgen voor uw organisatie? Zorg & ICT gaat in op onderwerpen zoals Connected & Digital health, Sociale Innovatie, Data Driven Healthcare, Veiligheid & Privacy en Bedrijfvoering & IT. Deze beurs is tegelijkertijd met Zorgtotaal en kunt u kosteloos bezoeken met uw toegangsbewijs van Zorgtotaal.
 • Computable Future Lab
  In het Computable Future Lab maken zorgprofessionals kennis met zorginstellingen en start-ups die hun innovaties willen delen. U treft er onder andere Siza Academy Ons Dorp, Sint Maartenskliniek, Maasstad Ziekenhuis, Evean en Zuyderland.

 

 

Naast deze activiteiten kunnen zorgprofessionals netwerken in de VIP en Netwerklounge. Daarnaast biedt Zorgtotaal nog meer kennis en activiteiten op het Verenigingenplein, het Duurzaamheidsplein en de FMG ontdekkingsreis naar de toekomst. Ook kijken we uit naar de prijsuitreiking van het Beste menu van de zorg!

 

 

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize