Nieuws in de media



Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize



Volg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Schrijf je in voor 4-daagse opleiding Calamiteitonderzoeker in de zorg met startdatum 23 januari 2017

21 november 2016

Als adviseur kwaliteit en veiligheid of als zorgprofessional bent u betrokken bij calamiteitenonderzoek in de zorg, als onderzoeker of als voorzitter van de calamiteitencommissie.

 

Meld je vandaag nog aan voor de 4-daagse opleiding Calamiteitonderzoeker in de zorg met als startdatum 23 januari 2017 van de Quasir, de toonaangevende opleidingsorganisatie en DHN partner voor geaccrediteerde opleidingen op het gebied van klachtenmanagement en herstelcoaching.

 

Iedere zorginstelling die wordt geconfronteerd met een (ernstige) calamiteit zal deze moeten (laten) onderzoeken. Los van een eventuele wettelijke verplichting is het voor iedere instelling vanuit kwaliteitsoogpunt en oog voor de klant uitermate noodzakelijk om van (ernstige) fouten te leren en hierop corrigerende maatregelen te treffen.

 

Quasir heeft inmiddels hiervoor een op de zorg toegespitste opleiding in huis waarbij u uw vaardigheden zoals het interviewen van betrokkenen en het uitvoeren van een analyse uitgebreid kunt oefenen. Dilemma’s uit de praktijk worden besproken met collega’s uit het veld.

 

Inschrijven is vanaf nu mogelijk voor de 4 daagse leergang die start op 23 januari 2017. Meer informatie kun je terugvinden via: http://bit.ly/opleiding-calamiteitenonderzoeker

 

Het aantal plaatsen is beperkt. Dus geef je snel op.

 

 

Bij interesse kan contact worden opgenomen met Quasir via het contactformulier, dit zowel voor in-company trainingen als een groepstraining.

Meer informatie

 

Doel en resultaat:
Na afloop van deze opleiding weet u hoe u als onderzoeker of voorzitter een onafhankelijk calamiteitenonderzoek dient uit te voeren.

  • U kunt de verschillende stappen van een calamiteitenonderzoek benoemen en kent de eisen die gesteld worden aan een calamiteitenonderzoek.
  • U bent in staat om als onafhankelijk onderzoeker in een zorgvuldig samengesteld onderzoeksteam op effectieve wijze informatie te verzamelen, onder andere middels interviews.
  • Op basis van de feitelijke reconstructie kunt u met behulp van verschillende analyse technieken en inzichten uit de Human Factors komen tot heldere conclusies en aanbevelingen voor verbetermaatregelen.
  • U weet hoe u op basis van de uitgevoerde stappen een gedegen rapportage moet schrijven.
  • U kunt emoties en andere dilemma’s herkennen, benoemen en ermee omgaan.

 

Praktische informatie
Meer informatie over de werkwijze, de modules, en praktische zaken over deze nieuwe opleiding van de Quasir Academy kunt u terugvinden op: http://bit.ly/opleiding-calamiteitenonderzoeker

 

Aarzel vooral niet om hierover vandaag nog telefonisch met Quasir contact op te nemen voor een telefonisch studieadvies of een andere vraag (zie het contactformulier op www.quasir.nl).

 

Abonnementdiensten
Quasir heeft verder nog een aantal aantrekkelijke abonnementsvormen op het gebied van klachtenbemiddeling, klachtenmanagement en/of calamiteitenonderzoek. Ga hiervoor naar: http://bit.ly/Abonnementen-Quasir.

 

Quasir


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize