Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Meld u aan voor één van de JVEI bijeenkomsten!

11 januari 2017

Bent u op zoek naar verdieping en uitbreiding van uw netwerk? Meld u dan aan voor één van de JVEI bijeenkomsten!

 

 

 

In 2017 organiseert het Jan van Es Instituut weer diverse scholingen en congressen waarmee u uw kennis over actuele onderwerpen rondom populatiegerichte zorg kunt vergroten. Triple Aim, anderhalvelijnszorg en risicostratificatie zijn slechts enkele voorbeelden van thema’s die uitgebreid in onze bijeenkomsten aan bod komen. Onze scholingen kenmerken zich door een interactief karakter, waarbij theorie wordt afgewisseld met interessante praktijk voorbeelden, een vaste docent zorgt voor de verbinding tussen de bijeenkomsten.

 

Een kleine greep uit ons aanbod dit voorjaar:

Scholing “Anderhalvelijnszorg = Eerstelijnszorg PLUS”

Deze leergang is uitermate geschikt voor mensen die in hun eigen (zorg)omgeving op zoek zijn naar de mogelijkheden en aanpak om anderhalvelijnszorg te realiseren. De leergang bestaat uit drie modules, die aan de hand van de golden circle theory ingaan op de Why?, What? en How? van anderhalvelijnszorg. Meer informatie

 

One day courses: Population Health Management

In 2017 brengt het JVEI u verschillende one day courses om u in één dag te verdiepen in een specifiek aspect van populatiegerichte zorg: Triple AimRisicostratificatieShared SavingGovernance.

 

Leiderschapstraining in de veranderende eerstelijnszorg

In de literatuur wordt aangegeven dat de zorg, in de veranderende context, vraagt om meer transformatief leiderschap. Deze training stelt u in staat uw eigen leiderschapscompetenties te verbeteren in een programma dat is opgebouwd rond de vier aspecten van competenties: kennis, vaardigheden, attitude en persoonlijkheid. In ieder blok is een expert verantwoordelijk voor het realiseren van leerdoelen, elk vanuit de eigen competentie. Kijkt u hier voor een volledig overzicht van het programma.

 

JVEI Bestuursdagen Governance

Net als in de voorgaande jaren organiseert het JVEI de bekende bestuursdagen, gericht op visievorming en strategieverkenning. Dit jaar staan de dagen, gericht op toezichthouders, bestuurders, directies en bestuurlijk actieve huisartsen, in het teken van governance in brede zin. Bestuurlijke, juridische en financiële, professionele en zorgaspecten komen aan de orde. Kijk u hier voor meer informatie.

 

 

 

Bent u nieuwsgierig geworden?

Meer informatie

 

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize