Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Leer HARTwerken tijdens Heartbeat 2B. Gratis aanmelden!

30 augustus 2018

Werken vanuit ons hart en vanuit onze natuurlijke kracht (“Being”) zijn veelal onderbelicht in het professionele leven.Vooral op de werkvloer is hier veel op te behalen. Grote organisaties kijken uit naar methoden om hun wendbaarheid te vergroten, maar ook kleinere bedrijven worstelen om hun cultuur van flexibiliteit en “drive” te behouden als ze groeien. De basis hiervoor ligt in de mensen, want als wij in onze kracht staan en ons hart volgen, dan is alles mogelijk.

 

Heartbeat 2B – Maak nu ook de transitie van hardwerken naar HARTwerken!

 

 

Tijdens Heartbeat 2B op woensdag 10 oktober 2018 ontdek je hoe je jezelf, anderen en organisaties laat werken vanuit het hart en vind je inspiratie en zingeving die de motor zijn voor succes en groei. De opbrengsten van dit event en onze summer school initiatieven worden gedoneerd aan de Hartstichting, ons goede doel van 2018. Het event is geïnitieerd om een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde, mensgerichte en waardevolle verbonden maatschappij. De kennis en kunde die we bij onze klanten en hun netwerk zien is enorm inspirerend en daar laten we je graag in meedelen! De dag zal je een rijk perspectief geven op hoe ook jij jezelf en je hart kan openstellen en op deze manier kan leven en werken. Je aanwezigheid zal sowieso een positief effect hebben op je ontwikkeling.

 

Samen maken we de wereld beter en in ieder geval veel leuker en mooier!

 

Gedurende Heartbeat 2B ga je voelen hoe ervaringen invloed hebben op je hartslag, hoe jij op verschillende momenten reageert en hoe jij je eigen hartslag kan beïnvloeden. Je ervaart waarvan jouw hart sneller gaat kloppen, waar jij echt enthousiast van wordt en direct mee aan de slag wilt. Daarnaast krijg je handvatten hoe je de hartslag zelf kan verlagen om de benodigde ontspanning te vinden, die ruimte geeft voor nieuwe creativiteit en innovatie. Op deze manier kan jij jezelf positief beïnvloeden wat zowel positieve impact heeft in zowel zakelijke als privé contexten.

 

Tijdens het event verbinden we verschillende hart-kundigen, inspirators en professionals uit de zorg, het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid met elkaar om samen te groeien en elkaar te helpen successen behalen.

 

Het Heartbeat 2B event vindt plaats in Breda op de unieke locatie in de voormalige St. Annakerk. Zoals men weet zijn kerken gebouwd op goede grond en is een kerk een centrale plaats waar mensen bij elkaar komen om samen te zijn. Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag.

 

Er zijn slechts 250 plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Meer informatie: http://bit.ly/Heartbeat2B-Info

Gratis aanmelden: http://bit.ly/Heartbeat-Tickets

 

Programma:

14.00 – 14.30 uur Welkom en opening Heartbeat 2B

14.30 – 17.15 uur FUNspiration sessions op het hoofdpodium

14.30 – 17.15 uur Being Pathway langs specifieke onderwerpen in verschillende ruimtes

17.15 – 17.45 uur Presentatie vanuit de Hartstichting

17.45 – 18.00 uur Afsluiting en doorkijk naar toekomst

18.00 – 19.00 uur Borrel met snacks

 

 

In de ochtend van Heartbeat 2B is er een speciale Being Agile FUNdation Workshop, de opbrengsten van deze workshop komen ook ten goede van de Hartstichting. Tijdens het opgeven voor Heartbeat 2B kan je ook tickets voor deze workshop selecteren.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief