Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Opleidingen voor klachten- en kwaliteitsfunctionarissen en coaches/begeleiders in de zorg en welzijn

24 januari 2018

Graag brengen wij de opleidingskalender in dit voorjaar voor klachten- en kwaliteitsfunctionarissen en coaches/begeleiders van de Quasir Academy onder ieders aandacht.

 

Kom 15 februari 2018 naar de introductiebijeenkomst voor de beroepsoriëntatie en nadere informatie over de opleidingen tot klachtenfunctionaris en calamiteitenonderzoeker

 

Door als professional de geaccrediteerde opleiding klachtenfunctionaris zorgsector of de opleiding tot calamiteitenonderzoeker van de Quasir Academy te volgen ben je beter toegerust voor jouw functie en voldoet jouw instelling aan de Wkkgz-vereisten over onafhankelijkheid en deskundigheid van de klachtenfunctionaris. Download de brochure op: https://quasir.nl/academy/ of schrijf je daar in voor deze introductiebijeenkomst.

 

De 4-daagse opleiding tot calamiteitenonderzoeker aan de Quasir Academy start op 5 maart. Op 14 maart start de geaccrediteerde opleiding tot klachtenfunctionaris zorgsector (28 dagdelen en verspreid over 9 maanden). Het aantal plaatsen voor beide opleidingen is beperkt, dus wees er op tijd bij.

 

Verder is er op 22 februari 2018 een introductiebijeenkomst voor de beroepsoriëntatie en opleiding tot herstelcoach

 

De opleiding herstelcoach van de Quasir Academy geeft de professional tools en handvatten om de patiënt na ziekte of trauma de draad van het leven weer op te laten pakken. Laat je daarom tijdens een introductiebijeenkomst uitgebreid voorlichten over het nut van herstelcoaching en het effect op de betrokkene. Van harte aanbevolen voor klachtenfunctionarissen, coaches/begeleiders, arbeidsdeskundigen en maatschappelijk werkers van instellingen. Download vandaag nog de whitepage en/of brochure op: https://quasir.nl/academy/opleiding-tot-herstelcoach/ of schrijf je daar in voor deze introductiebijeenkomst. De opleiding tot herstelcoach start op 20 maart.

 

Natuurlijk kun je Quasir ook bellen hierover op 0561-618711.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize