Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Social Media

14 juni 2013

 

Professionals en organisaties op het gebied van Social Media.

 

_GIB1298

Rob Bergers heeft als oprichter van Dutch Health Network met zijn LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan. Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere Social Media platformen zoals Twitter en Facebook in voor jouw organisatie of project.
De LinkedIn workshops worden door Rob Bergers zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op Social Media groepen en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/robbergers

 

 

Mario van Gool LinkedIn

Mario van Gool heeft als oprichter van Auto Netwerk Nederland met zijn LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan. Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere Social Media platformen zoals Twitter en Facebook in voor jouw organisatie of project.
De LinkedIn workshops worden door Mario van Gool zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op Social Media groepen en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/mariovangool

 

 

Lucas Jansen

Lucas Jansen heeft als oprichter van Floweracademy.NL en het Dutch Flower & Horticulture Professionals Network met zijn LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan. Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere Social Media platformen zoals Twitter en Facebook in voor jouw organisatie of project.
De LinkedIn workshops worden door Lucas Jansen zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op Social Media groepen en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/floweracademy

 

Wil je hier ook vermeld worden? Stuur hiervoor een aanvraag naar ons toe via onderstaand contactformulier.

 

Dutch Health Network Services staat het vrij om aanvragen voor promoties te weigeren dan wel hiervoor – in het geval van commerciële organisaties of fundraising organisaties – nadere voorwaarden aan te stellen.

 

Stuur hiervoor een aanvraag naar ons toe, voorzien van de doelomschrijving van de organisatie via de button  Ga naar het contactformulier .

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief