Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Nieuws zorgsector


Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeJouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize


Banner voor nieuws 1

Powered by WP Bannerize


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Banner voor nieuws 2

Powered by WP Bannerize

Social Media

14 juni 2013

 

Professionals en organisaties op het gebied van Social Media.

 

_GIB1298

Rob Bergers heeft als oprichter van Dutch Health Network met zijn LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan. Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere Social Media platformen zoals Twitter en Facebook in voor jouw organisatie of project.
De LinkedIn workshops worden door Rob Bergers zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op Social Media groepen en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/robbergers

 

 

Mario van Gool LinkedIn

Mario van Gool heeft als oprichter van Auto Netwerk Nederland met zijn LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan. Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere Social Media platformen zoals Twitter en Facebook in voor jouw organisatie of project.
De LinkedIn workshops worden door Mario van Gool zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op Social Media groepen en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/mariovangool

 

 

Lucas Jansen

Lucas Jansen heeft als oprichter van Floweracademy.NL en het Dutch Flower & Horticulture Professionals Network met zijn LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan. Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere Social Media platformen zoals Twitter en Facebook in voor jouw organisatie of project.
De LinkedIn workshops worden door Lucas Jansen zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op Social Media groepen en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/floweracademy

 

Wil je hier ook vermeld worden? Stuur hiervoor een aanvraag naar ons toe via onderstaand contactformulier.

 

Dutch Health Network Services staat het vrij om aanvragen voor promoties te weigeren dan wel hiervoor – in het geval van commerciële organisaties of fundraising organisaties – nadere voorwaarden aan te stellen.

 

Stuur hiervoor een aanvraag naar ons toe, voorzien van de doelomschrijving van de organisatie via de button  Ga naar het contactformulier .

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

 

 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Adsense Rechts – 2 –

Powered by WP Bannerize

Miljoenen artikelen

Archief DHN berichten

DHN Nieuwsbrief

 

 

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Twitter

Pinterest

 

 

Informatie