Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media

Sociale media experts


voor de Zorg en Welzijn in Nederland en België


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

 

_GIB1298

Rob Bergers heeft als oprichter van Dutch Health Network met zijn LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan. Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere sociale media kanalen zoals Twitter, Facebook en Instagram in voor jouw organisatie of project.
De LinkedIn workshops worden door Rob Bergers zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op sociale media en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/robbergers

 

 

Mario van Gool LinkedIn

Mario van Gool heeft als oprichter van Auto Netwerk Nederland met zijn LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan. Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere sociale media kanalen zoals Twitter, Facebook en Instgram in voor jouw organisatie of project.
De LinkedIn workshops worden door Mario van Gool zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op sociale media en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Zie ook: http://nl.linkedin.com/in/mariovangool

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize