Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media

Patiëntenorganisaties


voor de Zorg en Welzijn in Nederland en België

 

Patiëntenorganisaties die van groot belang zijn voor de zorg en welzijn van patiënten en hun naasten.

 

NPCF

Patiëntenfederatie NPCF vertegenwoordigt patiënten- en consumentenorganisaties. De NPCF maakt zich sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben, nu of in de toekomst.

 

Alzheimer Nederland (www.alzheimer-nederland.nl) geeft voorlichting over het ziektebeeld, ondersteunt mensen met dementie en hun naasten en behartigt hun belangen.

 

 

Schildklier Organisaties Nederland (www.schildklier.nl) zet zich in voor de belangen van schildklierpatiënten.

 

 

De Nationale Vereniging voor fibromyalgie-patiënten (www.fesinfo.nl) stelt zich ten doel de belangen te behartigen van een ieder die direct of indirect met fibromyalgie te maken heeft.

 

 

Nierpatiënten Vereniging Nederland (www.nvn.nl). De NVN is opgericht als de Landelijke Vereniging van Dialyserenden (LVD). In 2003 is de naam veranderd in Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN), omdat niet alle nierpatiënten dialyseren.

 

 

NFK_Logo-NFKNederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (www.nfk.nl). De NFK is een samenwerkingsverband van kankerpatiëntenorganisaties. Ieder afzonderlijk staan ze voor specifieke groepen mensen geraakt door kanker. Samen zetten we ons in voor steeds betere zorg en kwaliteit van leven voor mensen geraakt door kanker.

 

Wil je hier ook vermeld worden? Stuur hiervoor een aanvraag naar ons toe via onderstaand contactformulier.

 

Dutch Health Network Services staat het vrij om aanvragen voor samenwerking te weigeren dan wel hiervoor – in het geval van commerciële organisaties of fundraising organisaties – nadere voorwaarden aan te stellen.

 

Stuur hiervoor een aanvraag naar ons toe, voorzien van de doelomschrijving van de patiëntenorganisaties  via de button Ga naar het contactformulier .

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize