Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media

Kennis Experts


voor de Zorg en Welzijn in Nederland en België


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

 

Karel Jan Alsem Portret 2013

Karel Jan Alsem is directeur van Alsem Strategie en universitair docent Merkmanagement en Communicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lector Marketing aan de Hanzehogeschool te Groningen. Zijn interesses liggen vooral op het vlak van strategisch merkmanagement, marketingcommunicatie en marketingplanning. Verder is hij auteur van de boeken “Strategische Marketingplanning” en “Zorg met liefde en lef, stappenplan voor effectieve zorgmarketing”. De autoriteit op het gebied van Zorgmarketing.

 

 

koos_groenewoud

Koos Groenewoud heeft als passie Leiderschap. Het gaat bij hem om MENSEN en KLANTEN. Koos helpt en inspireert ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en chefs betere (nieuwe) leiders te worden en doe dat ook voor Managementteams, Raden van Bestuur, Raden van Toezicht en Boards of Directors. Verder adviseert Koos bedrijven en organisaties bij het invoeren van Het Nieuwe Werken (alleen of in collegiale samenwerking met de experts op dit terrein). Zie ook: www.van-management-naar-nieuw-leiderschap.nl

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize