Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Webshops


voor Zorg en Welzijn in Nederland en België

Je kunt jouw webshop automatisch laten plaatsen op de DHN website zodat gemiddeld ruim duizend bezoekers per dag je webshop kunnen bereiken?

 

Dat kan door middel van de publicatie van een eigen pagina op het Dutch Health Network en een ondersteunende button bovenaan in het linkermenu. Wil je een Zorg en Welzijn gerelateerde webshop beginnen of je bestaande webshop uitbreiden? Denk aan een combinatie met de website van Dutch Health Network.

 

Met een webshop op internet gekoppeld aan het grootste zorg en welzijn netwerk van Nederland en België, is je afzetmarkt veel groter en de kosten zijn relatief laag. Eigenlijk zou je gek zijn om als ondernemer met uitbreidingsplannen om níet voor een webshop te kiezen.

Webshops

 

Voor 2021 wordt opnieuw een stijging van de online consumentenbestedingen verwacht.

 

Maak daarom gebruik van onze faciliteit om jouw webshop via ons uitgebreide netwerk toegankelijk te maken. De complete inhoud van jouw webshop stel je beschikbaar voor alle bezoekers en leden van Dutch Health Network!

 

Dutch Health Network kent de mogelijkheid om een Linkpagina weer te geven onder de rubriek “Webshops”. Hierbij wordt uw link met uw logo op de website van DHN geplaatst onder het menu “webshops”. Achter deze link krijgt u uw eigen pagina. Daarnaast plaatsen wij een ondersteunende button bovenaan in het linker menu van onze homepage. Ook wordt deze ondersteunende button meegenomen in de digitale nieuwsbrieven die DHN aan zijn leden stuurt. Last but not least behoort tot dit pakket een maandelijkse berichtgeving naar uw doelgroep via onze sociale media kanalen.

 

Dutch Health Network Services rekent voor de opname en weergave van jouw webshop op een aparte pagina onder het tabblad “Winkels” en een eigen button in linkermenu een vast bedrag van € 399,- per maand exclusief btw met een minimale looptijd van 6 maanden. Bij een looptijd van 1 jaar wordt een korting van 10% toegepast. Bij een overeenkomst met een looptijd van 5 jaar geld de maximale korting van 25%.

 

Klik hier voor een voorbeeld van een door Dutch Health Network geëxposeerde webshop, zoals weergegeven onder het tabblad “Winkels“.

 

Voor meer informatie kun je via mail contact opnemen met Dutch Health Network Services.

 

Informeer ook via het contactformulier naar onze voorwaarden voor het op onze website laten plaatsen van al jouw nieuwsberichten of blogs.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief