Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Promoties


voor Zorg en Welzijn in Nederland en België

Promoties

Dutch Health Network Services kan desgewenst als mediapartner optreden voor het promoten van uw bedrijf, producten of diensten op het gebied van de Zorg en Welzijn in Nederland en België.

 

Voor een publicatie met een eigen pagina op de website https://dutchhealthnetwork.nl rekenen wij € 499,= excl. 21% BTW.  Ook zullen we uw promotie dan gratis verspreiden via onze 50 social media platformen op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Hierdoor kunnen wij uw bericht onder de aandacht brengen van bijna 150.000 professionals en legio instellingen.

 

Dutch Health Network Services hanteert zeer aantrekkelijke “staffel” pakket prijzen bij een (toekomstige) plaatsing van meerdere promoties.

 

3   Promoties voor €    1.298,-

5   Promoties voor €    1.899,-

10 Promoties voor €    3.598,-

 

Naast hiervoor genoemde “staffel” pakket mogelijkheden, kan in overleg met Dutch Health Network Services een samenwerking worden overeengekomen waarbij al uw promoties worden aangekondigd op www.dutchhealthnetwork.nl en doorgeplaatst op de diverse sociale media platformen. DHN kent een jaartarief van € 7.999,- voor dit door meerdere opdrachtgevers afgenomen aantrekkelijke arrangement.

 

Ook kunnen wij voor uw product, dienst of evenement een targetmailing verzorgen (incl mediacampagne) aan onze DHN Nieuwsbrief lezers. Ga voor meer informatie over een Targetmailing naar: https://dutchhealthnetwork.nl/adverteren.

 

Randvoorwaarde is dat de doelstelling van het bedrijf, product of dienst van toegevoegde waarde is voor de zorg en/of welzijnsketen.

 

Dutch Health Network functioneert op dit moment op grote schaal als intermediair voor de volgende bedrijven en instellingen: https://dutchhealthnetwork.nl/winkels/klanten-dutch-health-network/

 

Vele klanten zijn al voorgegaan. De actuele portfolio met aanbevelingen is terug te vinden op LinkedIn via de link: http://bit.ly/DHNServices.

 

 

Mediaopdrachten (met voorafbetaling via iDEAL)

Promoties kunnen nu nog sneller geplaatst worden indien de betaling door de opdrachtgever terstond via onderstaand formulier met Ideal wordt afgehandeld. Bijkomende voordeel is dat een betalingskorting van 2% kan worden aangeboden (met een maximum van € 50,- per opdracht), welke automatisch in mindering wordt gebracht op het oorspronkelijke totaalbedrag. Na uitvoering van de mediacampagne voor jouw promotie wordt de digitale factuur nagezonden met “per iDEAL voldaan” als opmerking daarop vermeld.

 

Informeer naar de voorwaarden voor een promotie via het contactformulier

 

of

 

Geef hiermee de te plaatsen promotie aan ons op (je kunt dan nog zelf beslissen of je direct via iDeal betaalt of eerst een factuur wenst te ontvangen).

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief