Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media

Promoties


voor de Zorg en Welzijn in Nederland en België


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Promoties

Dutch Health Network Services kan desgewenst als mediapartner optreden voor het promoten van uw bedrijf, product of dienstverlening.

 

Voor een publicatie met een eigen pagina op de website rekenen wij € 499,= exclusief 21% BTW.  Ook zullen we uw promotie dan gratis verspreiden via onze sociale media kanalen op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Randvoorwaarde is dat de doelstelling van het bedrijf, product of dienst van toegevoegde waarde is voor de zorg en/of welzijn.

 

Voor congressen, symposia en seminars geldt een vanaf prijs van € 749,– exclusief 21% BTW.

 

Dutch Health Network Services hanteert zeer aantrekkelijke “staffel” pakket prijzen bij een (toekomstige) plaatsing van meerdere promoties van uw bedrijf, product of dienstverlening.

 

3   Promoties voor €    999,-

5   Promoties voor €    1.499,-

10 Promoties voor €    2.499,-

 

Verder kunnen wij voor u een Target Mailing verzorgen (inclusief mediacampagne) aan onze DHN Nieuwsbrief lezers. Ga voor meer informatie over een Target Mailing naar: https://dutchhealthnetwork.nl/adverteren.

 

Dutch Health Network functioneert op dit moment op grote schaal als intermediair voor de volgende bedrijven en instellingen: https://dutchhealthnetwork.nl/winkels/klanten-dutch-health-network/

 

Vele klanten zijn al voorgegaan. De actuele portfolio met aanbevelingen is terug te vinden op LinkedIn via de link: http://bit.ly/DHNServices.

 

Informeer naar de voorwaarden voor een promotie via het contactformulier

 

of

 

Geef hiermee de te plaatsen promotie aan ons op

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

Te plaatsen Promotie of Commerciële boodschap
    Service


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize