Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Interim opdrachten


voor Zorg en Welzijn in Nederland en België

Dutch Health Network Services biedt uitgebreide mogelijkheden voor het plaatsen van interim opdrachten en vacatures op haar website.

 

Zowel instellingen als bedrijven hebben de mogelijkheid om een of meerdere interim opdrachten onder de aandacht te brengen van ruim duizend bezoekers per dag, op onze website en Social Media platformen, via onze interim opdrachten pagina.

 

Jouw interim opdracht wordt, als extra servicedienst, gratis 14 dagen door Dutch Health Network Services op LinkedIn doorgeplaatst op de mastergroep van DHN en minimaal op 1 van de onderliggende 20 sub-groepen.

 

Bovendien worden de aangemelde interim opdracht gepubliceerd op de andere Social Media platformen van Dutch Health Network, zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Google+.

 

De servicefee voor een mediacampagne voor een interim opdracht of vacature bedraagt € 199,- exclusief btw per te plaatsen vacature. (maximaal 45 plaatsingsdagen op de website). Ook kan een combinatie van een vaste “lagere” servicefee en een commissie per gewerkt uur kan worden overeengekomen. Hiervoor kan een maatwerkofferte worden aangeboden.

 

Indien er behoefte is aan een verlengingsperiode van 45 plaatsingsdagen dan wordt hiervoor € 99,- exclusief btw in rekening gebracht.

 

Voor business partners gelden andere tarieven als een jaarabonnement wordt afgesloten met Dutch Health Network Services. Informeer via het contactformulier naar onze voorwaarden.

 

Vele klanten zijn al voorgegaan. De actuele portfolio met aanbevelingen is terug te vinden op LinkedIn via de link: http://bit.ly/DHNServices.

 

Mediaopdrachten (met voorafbetaling via iDEAL)

Promoties kunnen nu nog sneller geplaatst worden indien de betaling door de opdrachtgever terstond via onderstaand formulier met Ideal wordt afgehandeld. Bijkomende voordeel is dat een betalingskorting van 2% kan worden aangeboden (met een maximum van € 50,- per opdracht), welke automatisch in mindering wordt gebracht op het oorspronkelijke totaalbedrag. Na uitvoering van de mediacampagne voor jouw promotie wordt de digitale factuur nagezonden met “per iDEAL voldaan” als opmerking daarop vermeld.

 

Informeer via het contactformulier naar onze voorwaarden

 

of

 

Plaats of verleng door hierop te klikken een interim opdracht of vacature (je kunt dan nog zelf beslissen of je direct via iDeal betaalt of eerst een factuur wenst te ontvangen).

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief