Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Nieuws zorgsector


Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeJouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize


Interim opdrachten


voor Zorg en Welzijn in Nederland en België

Banner voor nieuws 1

Powered by WP Bannerize


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Banner voor nieuws 2

Powered by WP Bannerize

Dutch Health Network Services biedt uitgebreide mogelijkheden voor het plaatsen van interim opdrachten en vacatures op haar website.

 

Zowel instellingen als bedrijven hebben de mogelijkheid om een of meerdere interim opdrachten onder de aandacht te brengen van ruim duizend bezoekers per dag, op onze website en Social Media platformen, via onze interim opdrachten pagina.

 

Jouw interim opdracht wordt, als extra servicedienst, gratis 14 dagen door Dutch Health Network Services op LinkedIn doorgeplaatst op de relevante groepen van DHN.

 

Bovendien worden de aangemelde interim opdracht gepubliceerd op de andere sociale media platformen van Dutch Health Network.

 

De servicefee voor een mediacampagne voor een interim opdracht of vacature bedraagt € 199,- exclusief btw per te plaatsen vacature. (maximaal 45 plaatsingsdagen op de website). Ook kan een combinatie van een vaste “lagere” servicefee en een commissie per gewerkt uur kan worden overeengekomen. Hiervoor kan een maatwerkofferte worden aangeboden.

 

Indien er behoefte is aan een verlengingsperiode van 45 plaatsingsdagen dan wordt hiervoor € 99,- exclusief btw in rekening gebracht.

 

Voor business partners gelden andere tarieven als een jaarabonnement wordt afgesloten met Dutch Health Network Services. Informeer via het contactformulier naar onze voorwaarden.

 

Vele klanten zijn al voorgegaan. De actuele portfolio met aanbevelingen is terug te vinden op LinkedIn via de link: http://bit.ly/DHNServices.

 

Informeer via het contactformulier naar onze voorwaarden

 

of

 

Plaats of verleng door hierop te klikken een interim opdracht of vacature

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Vacatures
  1. Service
  2. Maximale uploadgrootte: 67.11MB

 

 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Adsense Rechts – 2 –

Powered by WP Bannerize

Miljoenen artikelen

Archief DHN berichten

DHN Nieuwsbrief

 

 

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Twitter

Pinterest

 

 

Informatie