Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Nieuws zorgsector


Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeJouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize


Boeken


voor Zorg en Welzijn in Nederland en België

Banner voor nieuws 1

Powered by WP Bannerize


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Banner voor nieuws 2

Powered by WP Bannerize

Boeken

Dutch Health Network Services kan als mediapartner optreden voor het promoten van jouw boek op het gebied van de Zorg en Welzijn in Nederland en België.

 

Voor een publicatie met een eigen pagina op de website https://dutchhealthnetwork.nl rekenen wij € 299,= excl. 21% BTW.  Ook zullen we jouw boekpromotie dan gratis verspreiden via onze sociale media platformen. Hierdoor kunnen wij jouw bericht onder de aandacht brengen van zowel professionals als instellingen.

 

Daarnaast kan afhankelijk van het soort boek en de doelgroep een bemiddelingspercentage per verkocht boek in rekening worden gebracht van maximaal 20% over de verkoopprijs exclusief BTW

 

Verder dient aan de DHN leden een voordeel, zoals bijvoorbeeld ‘geen betaling  van portokosten’, te worden aangeboden. Dit ledenvoordeel wordt in onderling overleg vastgesteld.

 

Ook kunnen wij voor jouw product, dienst of evenement een targetmailing verzorgen (incl mediacampagne) aan onze DHN Nieuwsbrief lezers. Ga voor meer informatie over een Targetmailing naar: https://dutchhealthnetwork.nl/adverteren.

 

Randvoorwaarde is dat de doelstelling van het boek van toegevoegde waarde is voor de zorg en/of welzijnsketen.

 

Voor business partners gelden andere tarieven als een jaarabonnement wordt afgesloten met Dutch Health Network Services. Informeer via het contactformulier naar onze voorwaarden.

 

Vele klanten zijn al voorgegaan. De actuele portfolio met aanbevelingen is terug te vinden op LinkedIn via de link: http://bit.ly/DHNServices.

 

Informeer via het contactformulier naar onze voorwaarden

 

of

 

Plaats hier de promotie van een boek

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Boek plaatsen
    Service
  1. Maximale uploadgrootte: 67.11MB

 

 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Adsense Rechts – 2 –

Powered by WP Bannerize

Miljoenen artikelen

Archief DHN berichten

DHN Nieuwsbrief

 

 

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Twitter

Pinterest

 

 

Informatie