Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Bedrijven of Producten


voor Zorg en Welzijn in Nederland en België

Bedrijven of Producten

Dutch Health Network Services kan als mediapartner optreden voor het promoten van jouw bedrijf, producten of diensten op het gebied van de Zorg en Welzijn in Nederland en België.

 

Voor een publicatie met een eigen pagina op de website https://dutchhealthnetwork.nl rekenen wij € 249,= excl. 21% BTW.  Ook zullen we jouw bericht dan gratis verspreiden via onze social media platformen. Hierdoor kunnen wij uw bericht onder de aandacht brengen van bijna 150.000 professionals en instellingen.

 

Dutch Health Network Services hanteert zeer aantrekkelijke “staffel” pakket prijzen bij een (toekomstige) plaatsing van meerdere berichten.

 

3   Promoties voor €    649,-

5   Promoties voor €    999,-

10 Promoties voor € 1.799,-

 

Naast hiervoor genoemde “staffel” pakket mogelijkheden, kan in overleg met Dutch Health Network Services een samenwerking worden overeengekomen waarbij al uw berichten onbeperkt worden aangekondigd op www.dutchhealthnetwork.nl en doorgeplaatst op de diverse sociale media platformen. DHN kent een jaartarief van € 4.999,- voor dit door meerdere opdrachtgevers afgenomen aantrekkelijke arrangement.

 

Ook kunnen wij voor uw product, dienst of evenement een targetmailing verzorgen (incl mediacampagne) aan onze DHN Nieuwsbrief lezers. Ga voor meer informatie over een Targetmailing naar: https://dutchhealthnetwork.nl/adverteren.

 

Randvoorwaarde is dat de doelstelling van het bedrijf, product of dienst van toegevoegde waarde is voor de zorg en/of welzijnsketen.

 

Voor business partners gelden andere tarieven als een jaarabonnement wordt afgesloten met Dutch Health Network Services. Informeer via het contactformulier naar onze voorwaarden.

 

Vele klanten zijn al voorgegaan. De actuele portfolio met aanbevelingen is terug te vinden op LinkedIn via de link: http://bit.ly/DHNServices.

 

Informeer via het contactformulier naar onze voorwaarden

 

of

 

Vraag hiermee een promotie aan voor jouw bedrijf, dienst of product

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Te plaatsen Promotie of Commerciële boodschap
    Service

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief