Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Vacature voor een bemiddelaar/klachtenfunctionaris bij een instelling in de jeugdzorg in de regio Den Haag voor 8 -12 uur p/w

17 juli 2019

Heb je ervaring als bemiddelaar (mediator) en affiniteit met de jeugdzorg?

 

Dan heeft Quasir een mooie uitdaging voor jou.

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren bemiddelaar/klachtenfunctionaris in de regio Den Haag voor 8 – 12 uur per week.

 

Als bemiddelaar (mediator) van Quasir heb je als voornaamste taak om als onafhankelijk en zuiver faciliterende professional de gesprekken te begeleiden.

 

Dit houdt in dat de bemiddelaar zich onthoudt van inhoudelijke inmenging. De bemiddelaar kan indien hij dit wenselijk acht een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek met klager hebben. Dit ter voorbereiding van klager en om de mogelijkheden van bemiddeling te onderzoeken. De bemiddelaar kan worden geraadpleegd door zowel klager als beklaagden voor advies betreffende de omgang met beklaagden c.q. de klager.

 

Het functieprofiel voor een klachtenfunctionaris kun je HIER downloaden.

 

Het salaris voor de bemiddelaar/klachtenfunctionaris wordt bepaald afhankelijk van de relevante ervaring tot maximaal € 4.303,= per maand op basis van 40 uur per week.

 

Reacties – voorzien van motivatie en CV –  graag zo spoedig mogelijk sturen naar sollicitatie@quasir.nl of vul HIER het sollicitatieformulier in op www.quasir.nl.

 

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 september 2019.

 


Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Anke Valent van Quasir (06-58880229) of bel met het hoofdkantoor van Quasir (0561-618711) voor een terugbelafspraak.


 

Voor jouw sollicitatie op deze uitdagende Quasir functie wordt je verzocht om HIER het sollicitatieformulier in te sturen.

 

Ouasir heeft regelmatig ervaren klachtenfunctionarissen, cliëntvertrouwenspersonen en calamiteitenonderzoekers nodig. Aarzel niet om alvast jouw interesse hiervoor te laten blijken via een “open” sollicitatie.

 

Neem contact op


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize