Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Vacature Specialist leren, ontwikkelen en presteren – Kenniscentrum Sport & Bewegen Utrecht

26 augustus 2022

Meer kinderen met plezier laten sporten en bewegen, daar draag jij aan bij door professionals te voorzien van de juiste kennis. Nieuwe vacature bij het Kenniscentrum Sport & Bewegen

 

 

Ga voor de uitgebreide vacaturebeschrijving naar https://bit.ly/vacature-ksb02

 

Jij zet je graag in voor het beweeggedrag van kinderen en jongeren

 

Kinderen bewegen minder en zijn minder fit. Ze hebben daardoor een grotere kans op overgewicht en chronische aandoeningen. Ook beleven ze minder plezier aan sport en bewegen. Jouw team Vaardig in bewegen focust op het leren, ontwikkelen en presteren van kinderen en jongeren. Door motorische ontwikkeling breed te stimuleren kan ook deze generatie een actieve leefstijl ontwikkelen en gezond oud worden. Hiervoor werken we samen met de wetenschap, beleidsmedewerkers en professionals uit het werkveld van kinderopvang, onderwijs, sportservice-organisaties en aanbieders.

 

 

En jij dan?

 

Als Specialist leren, ontwikkelen en presteren heb je een duidelijk doel: de sport- en beweegontwikkeling van kinderen en jongeren stimuleren. Samen met het team zet je kennis uit wetenschap, beleid en praktijk om in relevante producten en in artikelen op o.a. allesoversport.nl. Denk aan een beweegbeleid voor de kinderopvang, een tipsheet voor meer beweging in het basisonderwijs of het verzorgen van een kennissessie tijdens één van onze grootste events: de Week van de Motoriek. Belangrijke thema’s zijn o.a. een dynamische schooldag, gezonde school, gezonde kinderopvang, breed motorische vaardigheden en pedagogisch sportklimaat. Jij zorgt voor de juiste kennis, volgt wetenschappelijke literatuur, weet welke vragen er leven binnen het werkveld en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Ga voor de uitgebreide vacaturebeschrijving naar https://bit.ly/vacature-ksb02

 

 

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize