Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Vacature: Specialist bewegen & zorg – Kenniscentrum Sport & Bewegen Utrecht

16 mei 2023

Breng beweging in je dag! Jij bent gedreven om professionals in de zorg te helpen met vraagstukken en kennis rondom sport en bewegen.

 

Met kennis haal je meer uit sport en bewegen

 

Voldoende bewegen is essentieel voor een gezond leven. We weten dat voldoende bewegen bijdraagt aan lichamelijke als mentale gezondheid. Het helpt chronische aandoeningen voorkomen en ziektelast verlagen. In de zorg is hierin nog veel te winnen. Dat vraagt om gedragsverandering van zowel zorgprofessionals als patiënten. Dat is een uitdaging, daar weet jij alles van. Jouw team Beweeggedrag creëert meer bewustwording over bewegen, door kennis uit de wetenschap beschikbaar en begrijpelijk te maken voor de zorgsector.

 

Wat ga je doen?

 

Jij zet je in voor een leven lang gezond(heid) door sport en bewegen. Jij laat zorgprofessionals het belang van bewegen inzien en informeert ze hoe zij dit met patiënten kunnen bespreken. Wetenschappelijke kennis zet je om in artikelen, presentaties of producten zoals de tipkaart Samenwerken op het gebied van zorg, sport en bewegen. Je haalt behoeften en kennisvragen uit de praktijk op. Daarnaast ga je met stakeholders binnen de tweedelijnszorg in gesprek over hoe ze de sport- en beweegsector meer kunnen inzetten voor patiënten. Je treedt op als verbinder tussen de zorg en sport- en beweegsector en de verschillende (rijks)programma’s en akkoorden, zoals de Beweegalliantie, Coalitie Leefstijl in de Zorg en GALA. Je werkt samen met andere collega’s uit je team en de organisatie die zich richten op de 0de, 1ste en 3de lijn. Daarnaast profileer jij je extern als specialist bewegen en zorg, geeft interviews en schrijft artikelen voor o.a. Allesoversport.nl.

 

 

 

Deskundig, betrokken en onpartijdig

 

Kenniscentrum Sport & Bewegen adviseert in woord en daad bij vraagstukken over sport en bewegen. Wij willen de kwaliteit en effectiviteit van sport en bewegen verhogen en dragen daarmee bij aan een gezonde samenleving. We zijn een maatschappelijke organisatie met korte lijnen en gericht op samenwerking. Zelf zijn we ook graag in beweging: wandelen tijdens de lunch, sportlessen van collega’s en fietsen naar het werk.

 

Jouw thuisbasis

 

Je komt te werken bij team Beweeggedrag, waar we snel en doelgericht werken. We zijn een veelzijdig team en werken aan diverse thema’s. We houden van aanpakken, reageren flexibel op de actualiteit en weten dat we elkaar nodig hebben om tot het beste eindresultaat te komen.

 

Interesse

 

Hoe sport en bewegen in de zorg het verschil kan maken, dat interesseert je. Daarnaast:

 

 • Heb je een wo-diploma en minimaal 5 jaar werkervaring in een zorggerelateerde sector
 • Ken je de weg in de zorg, met name in de tweedelijnszorg
 • Ben je ervan overtuigd dat sport en bewegen een plek moet krijgen in integraal beleid voor een betere verbinding tussen sport, zorg en gemeenten en je hebt concrete ideeën hoe je dat kunt bereiken
 • Weet je hoe je wetenschappelijk onderzoek kunt vertalen naar toepasbare kennis
 • Houd je net als wij van samenwerken en weet je meerdere projecten tegelijkertijd aan te pakken

 

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Kom werken en ontmoeten in ons gloednieuwe kantoor in Utrecht op 15 fietsminuten van het station. Die fiets – racefiets, e-bike of bakfiets – lease je voor een laag bedrag per maand. Daarnaast bieden we:

 

 • Een jaarcontract van 38 uur per week (na 1 jaar fijne samenwerking een vast contract).
 • Een brutomaandsalaris van € 3.346,- tot € 4.908,- op basis van 38 uur per week.
 • Eindejaarsuitkering van € 900 + 1,2% van het jaarsalaris.
 • Flexibel werken. We zien elkaar elke week op kantoor, wanneer en hoe vaak bepaal jij.
 • 24 vakantiedagen. Meer nodig? Ruil (een deel van je) vakantiegeld in voor extra verlofuren.
 • Laptop en telefoon.
 • Reiskostenvergoeding (50 km enkele reis).
 • NS Business Card + OV-fiets (zakelijk).
 • Budget voor opleidingen en cursussen.

 

 

Dit is jouw kans om bewegen toegankelijk te maken.

 

Stuur je motivatiebrief of sollicitatievideo en cv uiterlijk 29 mei a.s. naar vacature@kenniscentrumsportenbewegen.nl. De eerste gespreksronde staat op maandag 5 juni gepland.

 

Heb je vragen over deze functie? Stuur een mail naar Kirsten de Klein, Manager team Beweeggedrag via kirsten.deklein@kenniscentrumsportenbewegen.nl. Je kunt haar ook bellen: 06 16 32 75 33.

 

 

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize