Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Sensire zoekt een produktmanager Zorg

11 april 2017

 

Über bedacht niet een nieuwe taxi en Airbnb bedacht niet een nieuw hotel. Wat ze wel deden was een bestaand product in een ander jasje gieten om daarmee tegemoet te komen aan een andere klantbehoefte. Zie jij binnen de zorg ook de behoeften van onze klanten wijzigen? Hoor jij ook zo veel ideeën waarmee je aan de slag zou willen gaan? Ben jij ook geen uitvinder, maar meer een ideeën-organisator en iemand die bestaande dingen graag in een zorgcontext zou willen toepassen? Ja? Lees dan snel verder!

 

 

Help jij mevrouw van Damme om zo veel mogelijk te blijven doen wat ze altijd deed?
De behoeften van onze klanten veranderen. Ondanks dat ze ziek zijn en zorg nodig hebben, willen ze zoveel mogelijk blijven doen wat ze altijd deden. Eigenlijk moet het gewone leven zo veel mogelijk door blijven gaan. Dit vraagt, naast de meer traditionele zorgverlening die we nu al leveren, om aanvullende producten en diensten. Deze zullen naar onze verwachting meer liggen op het gebied van ‘welzijn en geluk’, voorafgegaan door een goede voorlichting over mogelijkheden, beperkingen, ziekteverloop etc. Dit geldt zowel voor onze klant zelf, maar net zo goed voor diens omgeving. Misschien speelt deze laatste groep wel een net zo belangrijke rol als onze klant zelf.
Welke producten en diensten dit moeten zijn? Geen idee en toch ook eigenlijk heel goed. Want onze 3.000 zorgprofessionals komen dagelijks bij klanten en families over de vloer en weten als geen ander waar er behoefte aan bestaat of gaat ontstaan. Maar om al die ideeën op te halen, om te zetten en te vertalen naar concrete en pragmatische nieuwe producten, dat is een ander verhaal! En dat verhaal is precies de kern van de functie ‘productontwikkelaar’.
Naast de groep van bekende klanten ontstaat er naar ons beeld een geheel nieuwe klantgroep die nu nog gezond is, maar dat ook graag wil blijven. Maar in de onzekerheid van het ouder worden, zijn zij ook op zoek naar diensten en producten die hen het vertrouwen geven dat hun leven kan blijven gaan zoals ze verwachten
Je haalt ideeën op, zowel van binnen als van buiten de organisatie, zodat je een goed beeld krijgt van de veranderende behoefte van onze (toekomstige) klanten. Deze ideeën kunnen overigens ook afkomstig zijn van onze financiers zoals zorgverzekeraars, gemeenten, ketenpartners etc. Je beoordeelt deze ideeën, verfijnt ze, toetst ze en werkt ze daarna verder uit, gebruikmakend van alle deskundigheid die we in huis hebben, tot een soort van prototype product. Op deze manier ontwikkel je nieuwe dienstverlening voor onze klanten. Kortom, wij zijn op zoek naar iemand die goed behoeften kan inventariseren, verbanden legt met al bestaande producten en deze vervolgens vertaalt naar nieuwe producten voor de zorg. Na deze ontwikkelingen moeten ze worden ‘verkocht’, onder andere via ons netwerk van zorgprofessionals. Jij coacht en begeleidt ze hierbij zodat je zeker weet dat ze het product verkopen zoals het zou moeten worden verkocht.

 

 

 

 

PLAATS IN DE ORGANISATIE

 

Het team: ‘verstand van zorg, gevoel voor mensen en kennis van zaken’

Samen met de zorgmanager en de relatiemanager vorm jij het verkoopteam. Zo zijn alle noodzakelijke disciplines om onze nieuwe een bestaande zorgproducten succesvol aan de man te brengen aanwezig. Het gaat immers om de combinatie der dingen, zowel voor de dag van vandaag als voor de dag van morgen. De zorgmanager is in jullie ‘driemanschap’ eindverantwoordelijk voor het totale zorgpakket dat verkocht en geleverd wordt. Ook dit geldt zowel intern als extern.

De ontwikkeling van ideeën en producten doe je natuurlijk samen met de professionals die dagelijks met onze klanten werken.

 

WIJ ZOEKEN

 

Kennis en ervaring is mooi, maar persoonlijkheid en gedrevenheid geven de doorslag!
Wij zoeken een productmanager / ontwikkelaar / innovator die zich herkent in de volgende eigenschappen: eigenaarschap, zelf activerend vermogen, vernieuwend, inhoudelijk, analytisch, creatief, conceptueel, inspirerend, verbindend, veranderaar, energiek, netwerker, projectmatig, lef, doorzettingsvermogen, executiekracht en heeft een brede vernieuwende blik.

 

Kortom, een heel blik met competenties dat we vragen, maar wat ons betreft allemaal noemenswaardig en relevant. We zouden het op zijn Sensires ook kunnen samenvatten als: ‘Met het hoofd in de wolken, met de poten in de klei en met de handen uit de mouwen!’.

 

Hoe ziet jouw professionele achtergrond er uit?

  • Je beschikt over HBO / WO werk en denk niveau
  • Je hebt ervaring in een functie waarin je concepten, innovaties, of producten of diensten ontwikkelde.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de zorgdienstverlening en bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg waaronder de klantbehoeften;
  • Je hebt kennis van klant- en organisatieprocessen

 

Wij BIEDEN

 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een professioneel walhalla. Je krijgt veel vrijheid én mogelijkheden om zaken op te pakken, maar we vragen ook het nodige van je. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open en proberen we zo veel mogelijk werkelijkheid te laten worden. Je moet ze alleen wel zelf bedenken.
  • Wij hebben wel rekening te houden met de CAO VVT, maar de beloning zal passen bij de ervaring en kennis die je mee brengt. Wij belonen gewoon goed en realistisch. Secundair pakket. We maken je mobiel en digitaal in de breedste zin van het woord en zorgen ook dat je kennis up to date blijft via opleidingen.
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je regelmatig vergeet dat je aan het werk bent (32 uur in 4 dagen / of 36 uur in 5 dagen). Dagen en tijden doen we in overleg. Standplaats is Varsseveld. File technisch zeer aantrekkelijk. Ook vanuit het midden van het land (Utrecht – Varsseveld = 1 uur)! Je staat onderweg niet stil.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Interne kandidaten krijgen voorrang in de procedure.

 

 

 

Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden. Heb je nog ene vraag? Neem dan contact op met Peter Geleedst, Recruiter. Peter kun je bereiken via werving@sensire.nl of telefonisch per 06-10672845.

 

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize