Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Sensire zoekt een manager Klantgeluk

11 april 2017

 

Geloof jij net als Sensire dat geluk bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze klanten? Zie jij het geluk van onze klanten als jouw missie en weet jij de momenten te achterhalen waarop wij als organisatie het verschil kunnen maken in de ontmoeting met de klant? Ben jij de innovatieve en drijvende kracht achter de merkbeleving, die de klantbeleving de komende jaren centraal stelt bij Sensire?

 

Maak jij van onze klanten loyale klanten
Als Manager klantgeluk voer jij de regie in het achterhalen van de bewuste en onbewuste wensen van onze klanten. Jij zoekt de momenten op waar de klant de organisatie / medewerker ontmoet. Jij analyseert deze momenten op de waarde die ze hebben voor de klant en zoekt naar verbeterpunten om deze ontmoeting een 9+ ervaring te laten zijn. Je maakt inzichtelijk hoe de klant onze dienstverlening ervaart en bedenkt samen met onze zorgprofessionals concrete en pragmatische oplossingen voor ideeën die uit deze reizen naar voren komen. Je zet deze verbeterpunten om in activiteiten en acties die trainbaar en overdraagbaar zijn aan de medewerker. Je zorgt dat de verbeteringen goed worden ingevoerd en meet het resultaat van de acties. Kortom je bent van begin tot einde betrokken bij de klantreis.

 

Je bent een specialist op het gebied van klantreizen en het vinden van klantgeluk 
Jij bent een reisleider pur sang. Je gaat op reis om verbinding te maken met onze klanten, hun familieleden, verwijzers en collega’s. Jij wilt klanten écht snappen en samen met hen ontdekken waar zij gelukkig van worden.
In 2016 hebben we al een voorzichtige start gemaakt met het beter leren kennen van onze klanten en hun dieperliggende (geluk)wensen. Dit hebben we gedaan door met klanten en hun mantelzorgers ‘op reis’ te gaan. We kunnen er van alles over schrijven, maar het is veel leuker om een aantal van onze klantreizen te bekijken op www.sensire2016.nl/. Uit de reisverslagen zijn (kleine) gelukpunten naar voren gekomen die onze zorgprofessionals hebben opgepakt. Hierdoor hebben we het geluk van onze klanten op eenvoudige wijze wat kunnen vergroten. En ook hier zat het hem in de kleine dingen.
De ervaringen en de resultaten die we met deze klantreizen hebben opgedaan, hebben ons zo enthousiast gemaakt dat we ‘het vinden van klantgeluk’ een vaste plek binnen Sensire willen geven. Dit geldt niet alleen voor onze externe klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers. Onze interne klanten. Inmiddels zijn we ook met hen reizen aan het maken en de eerste reisverslagen leveren prachtige dingen op!

 

Zo veel mogelijk geluksmomenten creëren
Aangezien we structureel zo’n 7.500 klanten in zorg hebben, is één reisleider eigenlijk niet voldoende. Je leidt ook andere potentiële reisleiders graag op! We willen het liefst zo veel mogelijk mooie geluksmomenten creëren. Daarom verwachten we van onze Manager Klantgeluk dat hij/zij onze zorgprofessionals leert om zelf met hun klanten op reis te gaan en de uitkomst te vertalen naar de zorg van morgen.

 

 

PLAATS IN ORGANISATIE

 

Het team: ‘verstand van zorg, gevoel voor mensen en kennis van zaken’

Als Manager Klantgeluk ben je daarnaast partner voor de bestuurder en managers. Ook werk je nauw samen met de communicatiemanager. Jij acteert als een resultaatgerichte bruggenbouwer die ook zonder hiërarchische lijnen collega’s en klanten kan inspireren en in staat is koers te houden (ook bij tegenwind). In gezamenlijkheid zorg je samen met hen voor een optimale klant- en merkbeleving. Je levert hierdoor een bijdrage aan het laden van het merk ‘Sensire’, de verbetering van de kwaliteit van zorg en de strategie van Sensire ‘van behoefte naar zingeving en geluk’.

 

 

 

WIJ ZOEKEN

 

Samengevat: Als Manager Klantgeluk ben je verantwoordelijk voor:

 • Ontwikkeling en innovatie: het zelfstandig en in samenwerking met teams uitvoeren van klantreizen met als doel het ontwikkelen, realiseren en optimaliseren van de ideale klant- en merkbeleving;
 • Coaching en begeleiding: je coacht en begeleidt je collega’s bij het voeren van het juiste klantgesprek alsook bij de implementatie van verbeterpunten. Jij bent hiervan de inspirator.
 • Marketing: je draagt permanent de filosofie van de Emotionele Klantbeleving uit en bent daarin inspirator en sparringpartner voor de organisatie.

 

Kennis en ervaring is mooi, maar persoonlijkheid en gedrevenheid geven de doorslag!
Wij zoeken een Manager Klantgeluk die een open houding heeft, de juiste vragen kan stellen, maar zeker ook goed kan luisteren. Je bent nieuwsgierig en je kunt je inzichten op een inspirerende wijze goed overbrengen op anderen. Je denkt buiten de kaders, maar ook binnen de mogelijkheden. In onze belevering is de Manager Klantgeluk: nieuwsgierig, ondernemend, creatief, empathische bruggenbouwer, motivator, communicaties, projectmatig, analytisch, daadkrachtig, vindingrijk en heeft een brede vernieuwende blik. Daarnaast ben je ook gewoon een leuk en prettig mens.

 

Hoe ziet jouw professionele achtergrond er uit?

 • Je beschikt over HBO / academisch werk- en denk niveau. Je hebt bij voorkeur een marketing of vrijetijdsmanagement achtergrond, maar iets anders mag ook.
 • Je hebt kennis van de principes van Customer Experience en de filosofie van de Emotionele Klantbeleving.
 • Je hebt ervaring en bewezen resultaten ten aanzien van klantbelevingstrajecten en de daadwerkelijke implementatie van ideeën. Je bent een ervaren reisleider.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met de zorg en je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg.
 • Je hebt ervaring in de rol van projectleider en bent bekend met projectmanagementtechnieken zoals scrum en agile.

 

WIJ BIEDEN

 

 • Een professioneel walhalla. Je krijgt veel vrijheid én mogelijkheden om zaken op te pakken, maar we vragen ook het nodige van je. Dat betekent: ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open en proberen we zo veel mogelijk werkelijkheid te laten worden. Je moet ze alleen wel zelf bedenken. Kortom uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je regelmatig vergeet dat je aan het werk bent.  Dagen en tijden doen we in overleg. (32 uur in 4 dagen / of 36 uur in 5 dagen).
 • Geld. Wij hebben wel rekening te houden met de CAO VVT, maar de beloning zal passen bij de ervaring en kennis die je mee brengt. Wij belonen gewoon goed en realistisch. Secundair pakket. We maken je mobiel en digitaal in de breedste zin van het woord en zorgen ook dat je kennis up to date blijft via opleidingen.
 • Standplaats is Varsseveld. File technisch zeer aantrekkelijk. Ook vanuit het midden van het land (Utrecht – Varsseveld =  1 uur)! Je staat onderweg niet stil.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

 

Er is geen specifieke sluitingsdatum op deze vacature van toepassing. We stoppen pas met zoeken als we de ideale kandidaat hebben gevonden. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Peter Geleedst, recruiter. Peter kun je bereiken via werving@sensire.nl of telefonisch per 0-10672845

 

Neem contact op


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize